Τα φιλικά προετοιμασίας του Μουντιάλ στη Βραζιλία μόνο στον ΟΤΕ TV...

Εβδομάδα 22-28 Μαΐου 2014...
Πρεμιέρα για το Roland Garros στον ΟΤΕ TV μέσα από το Eurosport...
Ξεκινούν αυτή την εβδομάδα μόνο στον ΟΤΕ TV οι μεταδόσεις των φιλικών προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, με τους αγώνες Βέλγιο-Λουξεμβούργο και Ιαπωνία-Κύπρος. Δεν θα χάσουμε επίσης τους τελικούς Δύσης και Ανατολής που θα αναδείξουν τους φιναλίστ για τον φετινό τίτλο του ΝΒΑ, αλλά ούτε και την έναρξη του Γαλλικού Όπεν αυτή την Κυριακή στο Eurosport. Από τα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουμε τις πρεμιέρες σε OTE CINEMA 1HD & 2, με το γαλλικό δράμα 17 Κορίτσια, το βραβευμένο στις Κάννες Ο Πλειστηριασμός και το βιογραφικό δράμα Βαλς για τη Μόνικα, που βγήκε στις αίθουσες μόλις πριν από δύο εβδομάδες. Από το αφιέρωμα του OTE CINEMA 3 στα 100 χρόνια ελληνικού κινηματογράφου, δεν θα χάσουμε τις σπάνιες ταινίες του βωβού κινηματογράφου Δάφνις και Χλόη και Αστέρω, που προβάλλονται για πρώτη φορά με νέα, πρωτότυπη μουσική επένδυση, με πρωτοβουλία της Ταινιοθήκης της Ελλάδας και την υποστήριξη του ΟΤΕ TV, αλλά και τις δυο ταινίες της Φίνος Φιλμ Μαρίνα του Αλέκου Σακελλάριου και Τραγούδι του Χωρισμού του ίδιου του Φίνου, που για χρόνια θεωρούνταν χαμένες και τελικά βρήκαν το δρόμο προς τη μικρή οθόνη...

...
Πανδαισία αθλητικού θεάματος αυτή την εβδομάδα, με τον ΟΤΕ TV να έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα τα δικαιώματα μετάδοσης των φιλικών προετοιμασίας για τα φαβορί και τα αουτσάιντερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, Βέλγιο-Λουξεμβούργο (Δευτέρα 26 Μαΐου, 21.45, OTE SPORT 1HD) και Ιαπωνία-Κύπρος (Τρίτη 26 Μαΐου, 13.00, OTE SPORT 1HD), ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες αναμετρήσεις τον Ιούνιο.
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν ακόμη να απολαύσουν κορυφαίες μπασκετικές μονομαχίες με τους τελικούς της Δύσης και της Ανατολής να βγάζουν τους φιναλίστ για τον φετινό τίτλο του ΝΒΑ, μοναδικά Γκραν Πρι της Formula 1 από εντυπωσιακές τοποθεσίες όπως το Μονακό (Κυριακή 25 Μαΐου, 14.45, OTE SPORT 1HD) στο δρόμο για την κατάκτηση της καρό σημαίας, σπουδαίες κόντρες στο φιλέ για τένις και βόλεϊ, με τα τουρνουά Στρασβούργου και Νίκαιας, στη σάλα και την άμμο για το FIVB World League, το Volley Masters και το FIVB Beach Volley World Tour. Επιπλέον, μόνο στα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν την κορύφωση της προσπάθειας των ομάδων της Football League, αλλά και τους τελικούς της Α1 Χάντμπολ ανδρών, με το ζευγάρι ΑΕΚ-Διομήδης Άργους.
Απόλυτο highlight αυτή την εβδομάδα, η έναρξη του Roland Garros στο Παρίσι, την Κυριακή 25 Μαΐου. Έως και τις 8 Ιουνίου, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαμβάνουν καθημερινά σε Eurosport HD και Eurosport 2 δράση από 7 γήπεδα.

Πλούσιο και αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα των κινηματογραφικών καναλιών του ΟΤΕ TV, αλλά και την υπηρεσία ΟΤΕ Cinema on Demand, όπου κάνει πρεμιέρα η κινηματογραφική μεταφορά της διάσημης παράστασης του Broadway, Romeo and Juliet, με τους Ορλάντο Μπλουμ και Κοντόλα Ράσαντ στους κεντρικούς ρόλους και τη σκηνοθετική υπογραφή του βραβευμένου με 4 Emmy Ντον Ρόι Κινγκ.  
Εξαιρετικές οι πρεμιέρες και στα κανάλια ΟΤΕ CINEMA, όπου ξεχωρίζουν το γαλλικό δράμα 17 Κορίτσια των Ντελφίν και Μιριέλ Κουλέν, όπου 16 κορίτσια αποφασίζουν να εγκυμονήσουν ταυτόχρονα ακολουθώντας το παράδειγμα της δημοφιλούς συμμαθήτριάς τους (Πέμπτη 22/5, 21.00, ΟΤΕ CINEMA 1HD), το βραβευμένο στις Κάννες συγκινητικό δράμα του Σεμπαστιάν Πιλότ Ο Πλειστηριασμός (Τρίτη 27/5, 22.00, ΟΤΕ CINEMA 2) για την ιστορία ενός 60χρονου αγρότη που αποφασίζει να πουλήσει τη φάρμα του για να βοηθήσει οικονομικά μία από τις κόρες του, αλλά και το βιογραφικό δράμα του ανερχόμενου Δανού σκηνοθέτη Περ Φλάι Βαλς για τη Μόνικα, για τη ζωή της διάσημης Σουηδής τραγουδίστριας της τζαζ Μόνικα Ζ (Τετάρτη 28/5, 22.00, ΟΤΕ CINEMA 2).
Δεν θα χάσουμε επίσης στο OTE CINEMA 1HD, τα προτελευταία επεισόδια των σειρών Atlantis και Top of the Lake της Τζέιν Κάμπιον την Τρίτη 27 Μαΐου στις 21.00 και 22.00 αντίστοιχα, τα blockbuster του Κουέντιν Ταραντίνο Kill Bill Vol.1 και Kill Bill Vol.2, σε μία non stop προβολή από τις 21.00 το Σάββατο 24 Μαΐου, αλλά και τον ανεπανάληπτο Σάσα Μπάρον Κοέν στην κωμωδία Μπόρατ την Κυριακή 25 Μαΐου στις 21:00.   
Το αφιέρωμα του OTE CINEMA 3 στα 100 χρόνια ελληνικού κινηματογράφου κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα, με δύο σπάνιες ταινίες του βωβού κινηματογράφου, το Δάφνις και Χλόη του Ορέστη Λάσκου, πρώτη ελληνική ταινία με εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία, που προβάλλεται με νέα πρωτότυπη μουσική επένδυση από το διάσημο συνθέτη Νίκο Πλατύρραχο και το διεθνούς φήμης Μαέστρο Μίλτο Λογιάδη (Παρασκευή 23/5, 23.30) και τη βουκολική Αστέρω του Δημήτρη Γαζιάδη, παραγωγής 1929, τη μουσική επένδυση της οποίας υπογράφει ο Φίλιππος Τσαλαχούρης, συνθέτης με διεθνή καριέρα και πλούσιο έργο (Δευτέρα 26/5, 23.30), αλλά και δύο ταινίες της Φίνος Φιλμ που για χρόνια θεωρούνταν χαμένες, τη Μαρίνα του Αλέκου Σακελλαρίου με την υπέροχη Στέλλα Γκρέκα (Σάββατο 24/5, 23.30) και το Τραγούδι του Χωρισμού σε σκηνοθεσία του ίδιου του Φίνου, όπου κάνει την πρώτη του εμφάνιση ο Λάμπρος Κωνσταντάρας (Κυριακή 25/5, 23.30).    
Το πολεμικό δράμα Ο Αυτοκράτορας, για τα γεγονότα που ακολούθησαν την παράδοση της Ιαπωνίας στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, θα παρακολουθήσουν σε α’ τηλεοπτική προβολή οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, στο Village Cinema, τη Δευτέρα 26 Μαΐου στις 21.00. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τόμι Λι Τζόουνς και Μάθιου Φοξ.  

Πρεμιέρα κάνει στο Travel Channel HD η νέα σειρά Αστικά Μυστικά με παρουσιαστή τον ηθοποιό Άλαν Κάμινγκ, που αποκαλύπτει όλα τα μυστικά των βρετανικών πόλεων. Στο πρώτο επεισόδιο, ο Κάμινγκ περιηγείται από τον καθεδρικό του Αγίου Παύλου στο Σόχο, ανακαλύπτοντας τα μυστήρια του ιστορικού Λονδίνου (Πέμπτη 22/5, 21.00)
Στο ρυθμό του Μουντιάλ, το Discovery Channel μας ταξιδεύει στη Βραζιλία με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ Ο Δρόμος προς το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στο πρώτο επεισόδιο αυτό το Σάββατο (24/2, 17.15), οι μηχανικοί του Μαρακανά πασχίζουν να παραδώσουν το διάσημο γήπεδο για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενάντια στο χρόνο, τον καιρό και τους διαδηλωτές.

 Πρεμιέρα στο Nickelodeon για τη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων Paw Patrol, με πρωταγωνιστές 6 ηρωικά κουταβάκια και ένα αγόρι ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τη Δευτέρα 26 Μαΐου στις 08.55. Επίσης, νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς Ο Κύριος Γιανγκ, για τον Άνταμ Γιανγκ, διάνοια που γίνεται καθηγητής Πανεπιστημίου στα 14 χρόνια του, μπορούν να απολαύσουν οι μικροί φίλοι την ίδια μέρα στις 17.00 στο Disney XD.  

Τη συναυλία του Lenny Kravitz από το θρυλικό Universal Love Tour θα μπορούν να απολαύσουν σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας μόνο οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στο κανάλι iConcerts HD, την Τρίτη 27 Μαΐου στις 22.00.







Πρεμιέρα για το Roland Garros στον ΟΤΕ TV μέσα από το Eurosport... 
- Δράση από 7 γήπεδα στον ΟΤΕ TV, από τις 25 Μαΐου έως τις 8 Ιουνίου
Το δεύτερο Grand Slam της χρονιάς αρχίζει την Κυριακή 25 Μαΐου στον OTE TV, μέσα από το Eurosport. Από την πρώτη μέρα του Roland Garros έως τον τελικό της διοργάνωσης την Κυριακή 8 Ιουνίου, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να απολαύσουν πάνω από 220 ώρες live μεταδόσεων στα κανάλια Eurosport HD και Eurosport 2 και άφθονη δράση από 7 γήπεδα, καθημερινά από τις 12.00 έως και την ολοκλήρωση των αγώνων.

Επίσης, η εκπομπή «Game, Set & Mats» με τον Ματς Βιλάντερ και την Άναμπελ Κροφτ θα συμπληρώνει το πλούσιο αθλητικό θέαμα από το Παρίσι με συνεντεύξεις, αναλύσεις και τις καλύτερες στιγμές των αγώνων που προηγήθηκαν.

Ο ΟΤΕ TV προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τους φίλους του τένις, με κορυφαίο θέαμα όλη την αγωνιστική περίοδο και πάνω από 500 ώρες live αγώνων από τις σημαντικότερες διοργανώσεις παγκοσμίως, έχοντας εξασφαλίσει το σύνολο των τουρνουά ATP World Tour Masters 1000, 500 και 250, μαζί με τους τελικούς του Barclays ATP World Tour και τα γυναικεία τουρνουά WTA International Εvents. Επίσης, μέσα από τα κανάλια Eurosport HD και Eurosport 2, οι συνδρομητές του OTE TV απολαμβάνουν τις μεταδόσεις των κορυφαίων τουρνουά Grand Slam, Australian Open, Roland Garros και U.S.Open, καθ’ όλη τη διάρκειά τους.

Επόμενο ATP World Tour Masters 1000 που θα φιλοξενηθεί αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV, είναι το τουρνουά του Τορόντο, από τις 4 έως τις 8 Αυγούστου, με τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου που θα μονομαχήσουν για το τρόπαιο, το χρηματικό έπαθλο και τους βαθμούς της παγκόσμιας κατάταξης ΑΤΡ. Από την Πέμπτη 22 έως και το Σάββατο 24 Μαΐου, τα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT του ΟΤΕ TV θα μεταδώσουν την προημιτελική, ημιτελική και τελική φάση των τουρνουά WTA και ΑΤΡ 250 του Στρασβούργου και της Νίκαιας αντίστοιχα.

Ακόμη, μέσα από την εκπομπή Top Spin, τη μοναδική στην Ελλάδα εκπομπή για τένις, που προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 20.00 στο OTE SPORT 4, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις στο χώρο του τένις, με ειδικά αφιερώματα, συνεντεύξεις και καλεσμένους στο στούντιο.