Ώρα για βραβεία στον OTE TV*...

OTE TV: Εβδομάδα 13-19 Φεβρουαρίου 2014... 
Εβδομάδα βραβείων ξεκινάει στον OTE TV, με αδιαμφισβήτητο highlight τη ζωντανή μετάδοση της απονομής των βραβείων BAFTA 2014 από το Royal Opera House στο Κόβεντ Γκάρντεν του Λονδίνου την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, αποκλειστικά στο OTE CINEMA 1HD. Παράλληλα, συνεχίζεται το αφιέρωμα του OTE CINEMA 2 σε ταινίες που ήταν υποψήφιες ή έχουν κερδίσει βραβεία BAFTA. Επίσης, οι συνδρομητές του OTE TV θα μπορούν να απολαύσουν ταινίες που έχουν σαρώσει τα βραβεία, όπως τα Μυθικά Πλάσματα του Νότου, με πάνω από 60 διακρίσεις, σε α’ τηλεοπτική προβολή στο OTE CINEMA 1HD, το Όλα για την Εύα των 6 Όσκαρ, αλλά και το μιούζικαλ Ο Βασιλιάς Κι Εγώ των 5 Όσκαρ για το αφιέρωμα Classic Movies του OTE CINEMA 2.
...
Πλούσιο αθλητικό θέαμα περιμένει και αυτή την εβδομάδα τους συνδρομητές του OTE TV στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT. Ξεχωρίζουν οι επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, Πανιώνιος-ΟΦΗ (17.00) και Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ (20.00), που θα προβληθούν ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο κανάλι ΟΤΕ SPORT 2HD.
Σπουδαία παραδοσιακά ποδοσφαιρικά ντέρμπι από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής για Bundesliga, Serie A, La Liga και Copa Libertadores, θα παρακολουθήσουν επίσης οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, με Λεβερκούζεν-Σάλκε (Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, 19.30, ΟΤΕ SPORT 1HD), Φιορεντίνα-Ίντερ (Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, 21.45, ΟΤΕ SPORT 1HD), Σεβίλη-Βαλένθια (Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, 22.00, ΟΤΕ SPORT 2HD), Κλαμπ Λεόν-Φλαμένγκο (Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, 02.00, ΟΤΕ SPORT 4) και Πενιαρόλ-Σάντος Λαγκούνα (Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, 01.15, ΟΤΕ SPORT 4). Οι φίλοι του μπάσκετ θα απολαύσουν το εορταστικό τριήμερο του 2014 NBA All Star Game στη Νέα Ορλεάνη, από τις 15 έως τις 17 Φεβρουαρίου, στο OTE SPORT 1HD, ενώ το τουρνουά τένις ATP World Tour 500 του Ρότερνταμ θα καλύψει ζωντανά το OTE SPORT 5, από τις 14 Φεβρουαρίου έως τον τελικό της διοργάνωσης, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στις 16.00 στο ίδιο κανάλι.    
Επίσης, συνεχίζονται οι μεταδόσεις των OTE SPORT 1HD, 2HD και 3HD από τους 22ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι.

Σπουδαίες ταινίες μπορούν να απολαύσουν και αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές του OTE TV. Το εξαιρετικό δράμα Τα Μυθικά Πλάσματα του Νότου, με τη συγκλονιστική ερμηνεία της μικρής Κουβενζανέ Γουάλις, θα προβληθεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, σε πρώτη προβολή, στο OTE CINEMA 1HD. Στο ίδιο κανάλι, στις 18 του μήνα, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν τη Σιένα Μίλερ και την Γκολσιφτέ Φαραχανί στην ταινία δρόμου Μία Γυναίκα Μόνο Ξέρει, πάλι σε πρώτη προβολή, ενώ για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, θα προβληθεί το ερωτικό θρίλερ του Μπράιαν Ντε Πάλμα Passion, με τις Ρέιτσελ Μακ Άνταμς και Νούμι Ράπας (17/2) στο κανάλι Village Cinema.
Τα φώτα της δημοσιότητας αυτή την εβδομάδα πέφτουν στα βραβεία BAFTA 2014 (ΕΕ British Academy Film Awards), που θα μεταδοθούν ζωντανά, αποκλειστικά και σε high definition, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, από το κανάλι ΟΤΕ CINEMA 1 HD (23.30) με live σχολιασμό του Γιώργου Σατσίδη, και μία ημέρα αργότερα, με υπότιτλους στο OTE CINEMA 2 (22.00). Την κάλυψη της λαμπερής βραδιάς στο Royal Opera House του Κόβεντ Γκάρντεν στο Λονδίνου, από το οποίο θα παρελάσουν οι πρωταγωνιστές των καλύτερων ταινιών της χρονιάς, θα ολοκληρώσουν οι ζωντανές μεταδόσεις του E! HD από το κόκκινο χαλί των βραβείων, την Κυριακή, από τις 19:15 το απόγευμα.
Το αφιέρωμα του OTE CINEMA 2 σε ταινίες που διακρίθηκαν στα BAFTA συνεχίζεται, με το βραβευμένο με 2 Όσκαρ και υποψήφιο για 2 BAFTA φιλμ του Όλιβερ Στόουν Γεννημένος την 4η Ιουλίου, με τον Τομ Κρουζ σε έναν από τους καλύτερους ρόλους της καριέρας του (14/2, 22.00) και το εξαιρετικό φιλμ του Ανγκ Λι Το Μυστικό του Brokeback Mountain με τους Τζέικ Γκίλενχαλ και Χιθ Λέτζερ, που κατέκτησε 5 βραβεία BAFTA και 2 Όσκαρ (15/2, 22.00). Συνέχεια και για το αφιέρωμα Classic Movies του καναλιού, την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, με το αγαπημένο μιούζικαλ Ο Βασιλιάς Κι Εγώ όπου πρωταγωνιστούν οι Γιουλ Μπρίνερ και Ντέμπορα Κερ και το εξαιρετικό Όλα για την Εύα του Τζόζεφ Μάνκιεβιτς, με την Μπέτι Ντέιβις σε μία ανεπανάληπτη ερμηνεία, που κέρδισε 6 Όσκαρ, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας το 1951.       
Για τους φίλους των σειρών, πρεμιέρα κάνει το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, στις 20.25, στο κανάλι FOΧ στον OTE TV, ο 4ος κύκλος της ανατρεπτικής κωμωδίας Arrested Development, με τους Τζέισον Μπέιτμαν, Μάικλ Σέρα και Πόρσια Ντε Ρόσι.  

Τα 2 τελευταία επεισόδια του 2ου κύκλου της σειράς κινουμένων σχεδίων Ο Απόλυτος Spiderman θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι μικροί φίλοι στο Disney XD, την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, στις 18.40, ενώ πρεμιέρα κάνει στο ίδιο κανάλι η νέα σειρά animation Οι Διαστημικές Περιπέτειες του Wonder, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, στις 10.40.  

 Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα στο HISTORY HD η νέα σειρά The Legend of Shelby - The Swamp Man, που παρακολουθεί τις περιπέτειες του Shelby Stanga, του εξερευνητή των βάλτων της Λουιζιάνα (Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου).
Πρώτη προβολή και για τo Bear Grylls: Extreme Survival on Camera, στο Discovery Channel στον ΟΤΕ TV, όπου ο Μπέαρ Γκριλς μεταφέρει τις πιο ακραίες ιστορίες επιβίωσης μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών τους (Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, 22.00).
Επίσης, το Sundance Channel HD παρουσιάζει δύο νέα εντυπωσιακά μουσικά ντοκιμαντέρ αυτή την εβδομάδα, το Sensation: The Story Of The Whos Tommy (Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, 20.00), το οποίο δίνει μια νέα οπτική στο making of και στη μεγάλη απήχηση της πρώτης ροκ όπερας, Tommy των The Who, μέσα από καινούριες αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους Πιτ Τάουνσεντ και Ρότζερ Ντάλτρεϊ και το Springsteen And I (Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, 21.00), ντοκιμαντέρ για τον ένα και μοναδικό Μπρους Σπρίνγκστιν που σκιαγραφεί τη ζωή και την καριέρα του μέσα από τα μάτια και τις μαρτυρίες των φίλων του σε όλο τον κόσμο.

  Τη συναυλία της Μαράια Κάρεϊ, «Οι Περιπέτειες της Mimi», θα μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές του OTE TV, σε ποιότητα high definition, στο κανάλι iConcerts HD, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, στις 23.15. Στο θρυλικό αυτό live, η διάσημη τραγουδίστρια ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια, όπως το «Its Like That», «Heartbreaker» και «Dream Lover».             
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Με περισσότερα από 75 ψηφιακά κανάλια, τα 18 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 1.000 ταινίες το χρόνο και 25 πρεμιέρες το μήνα, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

*Ώρα για βραβεία στον ΟΤΕ TV
- Στις 16 Φεβρουαρίου η τελετή απονομής των βραβείων BAFTA 2014, μόνο στον ΟΤΕ TV. Τα ΕΕ British Academy Film Awards κάθε χρόνο ξεχωρίζουν τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς και τους συντελεστές τους. Ξεκίνησαν στη Μ. Βρετανία το 1947. Η φετινή απονομή θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, με παρουσιαστή, για 9η συνεχόμενη φορά, τον ηθοποιό, συγγραφέα και κωμικό Στίβεν Φράι.