Κινηματογραφικά αφιερώματα Nova Stars!

Σε ηθοποιούς και σκηνοθέτες που διακρίθηκαν στα Βραβεία Όσκαρ
Τα μίνι αφιερώματα σε ηθοποιούς και σκηνοθέτες που διακρίθηκαν στα Βραβεία Όσκαρ συνεχίζονται μέσω της κινηματογραφικής ζώνης Nova Stars, από την οποία προβάλλονται οσκαρικές επιτυχίες, κάθε βράδυ από τις 21:00. Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova βρίσκονται σε απόλυτα οσκαρική διάθεση και προετοιμάζονται για τη live μετάδοση της 86ης τελετής απονομής των Βραβείων Όσκαρ, παρακολουθώντας παραγωγές που διακρίθηκαν από κοινό και κριτικούς στον κορυφαίο κινηματογραφικό θεσμό του Hollywood.
...

Τα κλασσικά μιούζικαλ «Η Μελωδία της Ευτυχίας» και «Βίκτωρ Βικτώρια» θα προβληθούν στις 12/2, στο πλαίσιο αφιερώματος στην Τζούλι Άντριους. Τα αφιερώματα συνεχίζονται στις 14/2, όπου ο Τομ Χανκς καταφθάνει στην οθόνη της οσκαρικής ζώνης Nova Stars με την αισθηματική κομεντί «Άγρυπνος στο Σιάτλ», αλλά και την παραγωγή «Απόλλων 13». Στις 18/2, μια ακόμη αγαπημένη ηθοποιός, η Τζούλια Ρόμπερτς, πρωταγωνιστεί στις «Ανθισμένες Μανόλιες», αλλά και στο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Ταξιδιώτες στην άλλη ζωή».

 Στις 19/2, «Οι γέφυρες του Μάντισον» γίνονται η αφορμή για ένα αφιέρωμα στον Κλιντ Ίστγουντ. Πρόκειται για μια ρομαντική ταινία, την οποία σκηνοθετεί ο διάσημος ηθοποιός, αλλά παράλληλα συμπρωταγωνιστεί μαζί με την Μέριλ Στριπ. Το αφιέρωμα ολοκληρώνεται με την ταινία «Οι σημαίες των προγόνων μας» σε σκηνοθεσία Κλιντ Ίστγουντ, μια ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Στις 20/2, θα προβληθεί ένα αφιέρωμα στον Αλ Πατσίνο, με την προβολή των ταινιών «Ντόνι Μπράσκο» και «Άρωμα Γυναίκας».

 Η οσκαρική ζώνη Nova Stars φιλοξενεί στις 22/2 ταινίες της Κέιτ Μπλάνσετ. Η αγαπημένη ηθοποιός υποδύεται αρχικά την Βασίλισσα «Elizabeth», ενώ στη συνέχεια συμπρωταγωνιστεί με τον Τζορτζ Κλούνεϊ στη δραματική ταινία «Ο καλός Γερμανός». Την 1η Μαρτίου, παραμονή της 86ης Τελετής Απονομής των Βραβείων Όσκαρ θα προβληθεί ένα αφιέρωμα στον Ντάνιελ Ντέι Λιούις. Θα προβληθούν οι ταινίες «Εις το όνομα του Πατρός», αλλά και η παραγωγή «Λίνκολν», για την οποία ο διάσημος ηθοποιός έλαβε πέρσι το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου.

Οι συνδρομητές των Novacinema έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ταινίες που προβάλλονται στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova και μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, μέσω smartphones, tablets και laptops. Με Nova GO, όλη η οικογένεια παρακολουθεί αγαπημένες ταινίες, τις μεγαλύτερες σειρές του Ηοllywood και πολλά άλλα από το πλούσιο περιεχόμενο που προσφέρουν τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova. Τα καλύτερα της Nova, όπου και αν βρίσκεστε, όποια στιγμή θέλετε!

 Nova. Ζεις καλύτερα!