Buzz για σινεμά στον OTE TV*: Εβδομάδα 27 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2014...

OTE TV Highlights: Εβδομάδα 27 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2014...
Πλούσια θα είναι η ερχόμενη εβδομάδα στον ΟΤΕ TV. Με την τελευταία ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ Παρενέργειες σε α’ τηλεοπτική προβολή, το βραβευμένο με 2 Όσκαρ Θα Χυθεί Αίμα, το σκοτεινό Καταφύγιο με τους Μάικλ Σάνον και Τζέσικα Τσαστέιν, το ξεκαρδιστικό Οι Άντρες που Κοιτούν Επίμονα Κατσίκες με τους Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και Τζορτζ Κλούνεϊ στο OTE CINEMA 1HD, το αφιέρωμα του ΟΤΕ CINEMA 2 στην Μέριλ Στριπ με μία από τις καλύτερες ταινίες της, την Εκλογή της Σόφι, αλλά και την πρεμιέρα του θρίλερ Μόνο ο Θεός Συγχωρεί και του γαλλικού blockbuster Τα Παλιόπαιδα στην υπηρεσία OTE Cinema On Demand, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν κορυφαίες ταινίες και αυτή την εβδομάδα. Στα highlights της εβδομάδας και η πρεμιέρα της κινηματογραφικής εκπομπής Buzz με τον Γιώργο Σατσίδη στο OTE CINEMA 1HD και, φυσικά, η απονομή των 86ων βραβείων Όσκαρ, την Κυριακή 2 Μαρτίου, που θα καλύψει με ζωντανές μεταδόσεις από το κόκκινο χαλί το E!...
...
Τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του OTE TV υποδέχονται το Μάρτιο στα καλύτερα γήπεδα του κόσμου, για συναρπαστικό θέαμα, πολλά γκολ, εκπληκτικά καλάθια και καρφώματα, αλλά και συγκλονιστικές αναμετρήσεις ανάμεσα στους καλύτερους τενίστες του κόσμου. Αυτή την εβδομάδα, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν τα σούπερ ντέρμπι του ευρωπαϊκού και λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου, Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης (Κυριακή 2/3 18.00, OTE SPORT 2HD), Μίλαν-Γιουβέντους (Κυριακή 2/3 21.45, OTE SPORT 1HD), Μπάγερν-Σάλκε (Σάββατο 1/3 19.30, OTE SPORT 3HD) και Ρόμα-Ιντερ (Σάββατο 1/3 21.45, OTE SPORT 1HD). Το ενδιαφέρον θα μονοπωλήσουν και οι συναρπαστικές αναμετρήσεις του ΝΒΑ, Οκλαχόμα Σίτ Θάντερ-Μέμφις Γκρίζλις (Σάββατο 1/3 03.00, OTE SPORT 3HD), Σικάγο Μπούλς-Νιού Γιόρκ Νίκς (Κυριακή 2/3 20.00, OTE SPORT 3HD), που θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV, καθώς επίσης τα κορυφαία τουρνουά τένις του ATP World Tour 500 από Ντουμπάι και Ακαπούλκο και οι αναμετρήσεις της Football League λίγο πριν τα πλέι-οφ.


Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα στο ΟΤΕ CINEMA 1HD η νέα κινηματογραφική εκπομπή του OTE TV, Buzz, με τον Γιώργο Σατσίδη. Με 2 εκπομπές την εβδομάδα, κάθε Κυριακή και Τετάρτη στις 20.30, το Buzz θα ταξιδεύει τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV στο συναρπαστικό κόσμο του σινεμά και της τηλεόρασης, μέσα από συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και αποκλειστικότητες.   
Σε α’ τηλεοπτική προβολή την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 21.00 στο OTE CINEMA 1HD, το  καταιγιστικό θρίλερ Παρενέργειες -και τελευταία κινηματογραφική ταινία- του Στίβεν Σόντερμπεγκ, με τους Τζουντ Λο, Ρούνι Μάρα, Τσάνινγκ Τέιτουμ και Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, εξερευνά τις παρενέργειες ενός πειραματικού φαρμάκου για την κατάθλιψη. Σε πρώτη προβολή στο ίδιο κανάλι θα παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του OTE TV και την πιο πρόσφατη ταινία του Τζετ Λι, την κωμωδία δράσης Badges of Fury, τη Δευτέρα 3 Μαρτίου στις 21.00.
Το σπουδαίο κινηματογραφικό θέαμα συνεχίζεται στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, με την ξεκαρδιστική πολεμική κωμωδία Οι Άντρες που Κοιτούν Επίμονα Κατσίκες με τους Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Κέβιν Σπέισι και Τζεφ Μπρίτζες (Σάββατο 1/3, 21.00), το βραβευμένο με 2 Όσκαρ Θα Χυθεί Αίμα του Πολ Τόμας Άντερσον με έναν εξαιρετικό Ντάνιελ Ντέι Λούις (Τρίτη 4/3, 21.00) και το αγωνιώδες ψυχολογικό θρίλερ Το Καταφύγιο του Τζεφ Νίκολς (Mud, Shotgun Stories) με δύο συναρπαστικές ερμηνείες από τους Μάικλ Σάνον και Τζέσικα Τσαστέιν (Τετάρτη 5/3, 21.00).
Επίσης, στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να δουν αυτή την εβδομάδα το θρίλερ από το σκηνοθέτη του Drive, Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, Μόνο ο Θεός Συγχωρεί με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και την κωμωδία Τα Παλιόπαιδα, που έγινε τεράστια εμπορική επιτυχία στη Γαλλία.   
Αφιέρωμα στην 3 φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Μέριλ Στριπ προβάλλει το Μάρτιο το κανάλι OTE CINEMA 2. Το αφιέρωμα ξεκινάει με μία από τις καλύτερες ερμηνείες της, στο δράμα του Άλαν Πάκουλα Η Εκλογή της Σόφι, όπου η ηθοποιός υποδύεται μία Πολωνέζα επιζήσασα του ολοκαυτώματος, κατακτώντας το 2ο της Όσκαρ.      
Ελληνικές ταινίες εποχής θα απολαμβάνουν οι συνδρομητές του OTE TV κάθε Δευτέρα στις 22.00 στο OTE CINEMA 3. Αυτή την εβδομάδα, θα προβληθεί το πολυβραβευμένο Peppermint του Κώστα Καπακά με τον Γιώργο Χωραφά, που μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’60, ενώ θα ακολουθήσουν η βασισμένη σε νουβέλα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη Τιμή της Αγάπης, η Βασιλική με τον Πασχάλη Τσαρούχα και την Ταμίλα Κουλίεβα για την Ελλάδα του εμφυλίου και η βιογραφική ταινία Θεόφιλος με τον Δημήτρη Καταλειφό. 



Την πρώτη μίνι σειρά μυθοπλασίας του Discovery Channel, Klondike, με σκηνοθέτη τον Σάιμον Σέλαν Τζόουνς, executive producer τον Ρίντλεϊ Σκοτ και πρωταγωνιστές τους Ρίτσαρντ Μάντεν (Game Of Thrones), Ίαν Χαρτ, Τιμ Ροθ και Σαμ Σέπαρντ, θα μπορούν να παρακολουθήσουν από την Τετάρτη 5 Μαρτίου στις 23.00 οι συνδρομητές του OTE TV, στο Discovery Channel. Η σειρά ακολουθεί τις περιπέτειες 2 ανδρών στα τέλη της δεκαετίας του 1890, που ταξιδεύουν στο Yukon του Καναδά προς αναζήτηση χρυσού.    

Συνεχίζονται οι προβολές κλασικών και αγαπημένων ταινιών κινουμένων σχεδίων του Disney Junior στον OTE TV, αυτή την εβδομάδα με τη συνέχεια του Lady and the Tramp, Η Λαίδη και ο Αλήτης 2: Η περιπέτεια του Σκαμπ (Κυριακή 3 Μαρτίου, 17.20).

Πρεμιέρα στο Discovery HD Showcase κάνει την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 17.00, ο 4ος κύκλος της σειράς Through the Wormhole, με παρουσιαστή τον ηθοποιό Μόργκαν Φρίμαν. Το πρώτο επεισόδιο του κύκλου ερευνά την ύπαρξη του μποζονίου του χίγκς, γνωστού και ως το σωματίδιο του Θεού. Όλα τα μυστικά για τον -περίπλοκο- τρόπο παρασκευής των πιο νόστιμων φαγητών στον κόσμο, υπόσχεται να αποκαλύψει στους συνδρομητές του ΟΤΕ TV η νέα σειρά του Discovery Science, Food Factory, που προβάλλεται τη Δευτέρα 3 Μαρτίου στις 21.10.

Τις ζωντανές μεταδόσεις του E! από το κόκκινο χαλί του Dolby Theatre στο Λος Άντζελες για την απονομή των 86ων βραβείων Όσκαρ, την Κυριακή 2 Μαρτίου, θα μπορούν να απολαύσουν, αποκλειστικά σε High Definition, οι συνδρομητές του OTE TV. Οι μεταδόσεις θα ξεκινήσουν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, με παρουσιαστές τους Ράιαν Σίκρεστ και Τζουλιάνα Ράνσικ. Μία μέρα μετά, στις 22.30, η Τζοάν Ρίβερς σχολιάζει τις εμφανίσεις των σταρ, στην εκπομπή Fashion Police του καναλιού.   
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Με περισσότερα από 75 ψηφιακά κανάλια, τα 18 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 1.000 ταινίες το χρόνο και 25 πρεμιέρες το μήνα, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.
*Buzz για σινεμά στον OTE TV
-Με red carpet ανταποκρίσεις από όλο τον κόσμο, συνεντεύξεις με αστέρες του Χόλυγουντ, αποκλειστικότητες, ρεπορτάζ από τα παρασκήνια των διασημότερων παραγωγών σε σινεμά και τηλεόραση, το Buzz, με παρουσιαστή τον Γιώργο Σατσίδη, θα προσφέρει στους συνδρομητές