Πρεμιέρα E! HD στον ΟΤΕ TV...

Πρεμιέρα E! HD στον ΟΤΕ TV...
Δυνατό ξεκίνημα για τη νέα χρονιά στον ΟΤΕ TV, με κορυφαίες πρεμιέρες, όπως αυτή του 3ου κύκλου του Sherlock, σημαντικές αθλητικές αναμετρήσεις από Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική, αλλά και μοναδικά αφιερώματα, όπως στο κορυφαίο Έλληνα σκηνοθέτη Θόδωρο Αγγελόπουλο (στο OTE CINEMA 3 ). Επίσης, το 2014 ξεκινά με ένα ακόμη κανάλι στο μπουκέτο του OTE TV, καθώς κάνει πρεμιέρα το E! HD (θέση 450), που για πρώτη φορά μεταδίδεται στην Ελλάδα σε ποιότητα high definition...
Πρεμιέρα κάνει τον Ιανουάριο στον OTE TV το κανάλι E! HD, σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση. Με πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει νέα και κουτσομπολιά των stars, σειρές, reality εκπομπές και μοναδικά αφιερώματα, το E! HD (γνωστό και ως E! Entertainment) είναι τo κορυφαίo κανάλι για το χώρο της ψυχαγωγίας και του showbiz. 

Τον Ιανουάριο, οι κόντρες για τα τρόπαια σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, υδατοσφαίριση και χάντμπολ συνεχίζονται στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του OTE TV. Αυτή την εβδομάδα, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν ποδοσφαιρική πανδαισία, με σημαντικούς αγώνες από Κύπελλο Ελλάδας, Copa del Rey και Coppa Italia για τη φάση των «16» των διοργανώσεων, κορυφαία ντέρμπι για την Barclays Premier League, τη La Liga και τη Serie A, αλλά και σπουδαία παιχνίδια στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ, καθώς συνεχίζεται η αντίστροφη μέτρηση πριν το All Star Game. Για το τέλος του πρώτου γύρου σε Ισπανία και Ιταλία, το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα (21.00, ΟΤΕ SPORT 2HD), ενώ μία μέρα αργότερα θα προβληθεί η αναμέτρηση Ελλάς Βερόνα-Νάπολι (16.00, ΟΤΕ SPORT 4). Για την 21η αγωνιστική του Αγγλικού Πρωταθλήματος, η Νιούκαστλ αναμετράται με την Μάντσεστερ Σίτυ (Κυριακή 12 Ιανουαρίου, 16.05, ΟΤΕ SPORT 1HD) και η Άστον Βίλλα με την Άρσεναλ (Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, 22.00, ΟΤΕ SPORT 1HD). Από τα Κύπελλα Ιταλίας και Ισπανίας, ξεχωρίζουν τα ματς Λάτσιο-Πάρμα (Τρίτη 14 Ιανουαρίου, 22.00, ΟΤΕ SPORT 2HD) και Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαλένθια, την ίδια μέρα στις 22.30, στο ΟΤΕ SPORT 1HD, ενώ για το Κύπελλο Ελλάδας θα μεταδοθούν οι αγώνες Ηρακλής Ψαχνών-Παναθηναϊκός (Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, 17.00, OTE SPORT 4) και Ατρόμητος-Παναιτωλικός την ίδια μέρα στις 20.00, στο ίδιο κανάλι.

Sherlock των Στίβεν Μόφατ και Μαρκ Γκάτις επιστρέφει αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV με τον 3ο πολυαναμενόμενο κύκλο, αμέσως μετά την προβολή του από το BBC. Το πρώτο επεισόδιο, The Empty Hearse, που έκανε ρεκόρ τηλεθέασης στη Μ. Βρετανία με πάνω από 9 εκατομμύρια θεατές, προβάλλεται σήμερα στις 21.00 στο ΟΤΕ CINEMA 1HD και στις 15 του μήνα οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα δουν το The Sign of the Three, την ίδια ώρα στο ίδιο κανάλι. Πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου και για τη σειρά μυστηρίου The Americans που θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 21.30, στο κανάλι FOX του ΟΤΕ TV. Στη σειρά, οι Κέρι Ράσελ και Μάθιου Ρις υποδύονται δύο Ρώσους κατασκόπους που ζουν ως παντρεμένο ζευγάρι στην Αμερική. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν ακόμη να παρακολουθήσουν σε πρώτη προβολή το πολεμικό δράμα Η Πέτρα της Υπομονής, επίσημη συμμετοχή του Αφγανιστάν στα Όσκαρ του 2013 (9 Ιανουαρίου, 21.00, ΟΤΕ CINEMA 1HD), το απολαυστικό Η Εποχή των Παγετώνων 2: Η Απόψυξη, με τις φωνές των Τζον Λεγκουιζάμο, Ντένις Λίρι και Κουιν Λατίφα (11 Ιανουαρίου, 21.00, ΟΤΕ CINEMA 1HD), αλλά και την περιπέτεια Οι Διώκτες του Εγκλήματος με all-star επιτελείο που περιλαμβάνει τους Σον Πεν, Ράιαν Γκόσλινγκ, Τζος Μπρόλιν και Έμα Στόουν (13 Ιανουαρίου, 21.00, Village Cinema).

Ένα μοναδικό αφιέρωμα στο μεγάλο Έλληνα σκηνοθέτη Θόδωρο Αγγελόπουλο, μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές του OTE TV τον Ιανουάριο στο OTE CINEMA 3, με μία προβολή κάθε Δευτέρα, στις 22.00. Αυτή την εβδομάδα, θα προβληθεί Το Βλέμμα του Οδυσσέα, με τους Χάρβει Καϊτέλ, Γιώργο Μιχαλακόπουλο και Θανάση Βέγγο, που κέρδισε πάνω από 10 διεθνή βραβεία, μεταξύ των οποίων και το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στο φεστιβάλ Καννών του 1995. Το προτελευταίο επεισόδιο του Δια Ταύτα του Λάκη Λαζόπουλου, «Το λίθο μπαλέτο», προβάλλεται τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στις 22.00, αποκλειστικά στο OTE CINEMA 2, με guest star αυτή τη φορά τον Τάκη Ζαχαράτο.

 Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, στις 09.00, ξεκινά στο Disney XD η παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων Πακέτα από τον Πλανήτη Χ. Ο πρώτος κύκλος της σειράς επιστημονικής φαντασίας περιλαμβάνει 37 επεισόδια. Δυο νέες σειρές κάνουν πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο Discovery Channel μέσα από τον OTE TV. Το Railroad Alaska, που παρακολουθεί τις προσπάθειες μηχανικών, κατασκευαστών και οδηγών τρένων να συνεχίσουν τη λειτουργία του σιδηρόδρομου μήκους 500 μιλίων της Αλάσκας παρά τις ακραίες καιρικές συνθήκες, ξεκινά να προβάλλεται τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, στις 22.00, ενώ στις 15 του μήνα οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο του Jungle Gold, όπου οι Τζορτζ Ράιτ και Σκοτ Λόμου ρισκάρουν τα πάντα προκειμένου να ανακάμψουν μετά την ύφεση του 2008. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Με περισσότερα από 75 ψηφιακά κανάλια, τα 18 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 1.000 ταινίες το χρόνο και 25 πρεμιέρες το μήνα, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

*In my end is my beginning  
-Αγαπημένος στίχος του Θ. Αγγελόπουλου από τον Τ.Σ Έλιοτ