All-time classic movies το Φεβρουάριο στον OTE TV*...

OTE TV: Εβδομάδα 30 Ιανουαρίου - 5 Φεβρουαρίου 2014
Ένα μοναδικό αφιέρωμα σε κλασικές ταινίες της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ θα μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV το Φεβρουάριο, με δυο προβολές κάθε Τρίτη στις 20.00 και τις 22.00, στο OTE CINEMA 2. To πλούσιο κινηματογραφικό πρόγραμμα του ΟΤΕ TV συμπληρώνουν οι κορυφαίες πρεμιέρες σε OTE Cinema On Demand και ΟΤΕ CINEMA 1HD, με Behind the Candelabra, Νυχτερινό Τραίνο για τη Λισαβόνα και Το Πρόσωπο της Ομίχλης, αλλά και το αφιέρωμα του OTE CINEMA 3 σε οσκαρικές ελληνικές ταινίες.

Τηλεοπτική πανδαισία αθλητικών μεταδόσεων έρχεται στον OTE TV αυτή την εβδομάδα, μέσα από τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT, αλλά και το κανάλι FOX, όπου θα προβληθεί το 48ο Super Bowl ανάμεσα στους Seattle Seahawks και τους Denver Broncos, μαζί με όλο το σόου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, με το πρόγραμμα να ξεκινάει στις 00.30.


Ξεχωρίζουν ο προημιτελικός Kυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης (Πέμπτη 30/1, 20.00, ΟΤΕ SPORT 3HD), τα ντέρμπι των σημαντικότερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, όπως το derby dItalia, Γιουβέντους-Ιντερ (Κυριακή 2/2, 21.45, ΟΤΕ SPORT 1HD) και της Γένοβας Τζένοα-Σαμπντόρια (Κυριακή 2/2, 13.30, ΟΤΕ SPORT 2HD) για τη Serie A, το ντέρμπι κορυφής της Barclays Premier League, Μάντσετσερ Σίτι-Τσέλσι (Δευτέρα 3/2, 22.00, ΟΤΕ SPORT 1HD), αλλά και η πρεμιέρα του Copa Libertadores, με την αναμέτρηση Ντεπορτίβο Κίτο-Μποταφόγκο (Πέμπτη 30/1, 20.00, ΟΤΕ SPORT 4), μαζί με τις σημαντικότατες κόντρες για την κατάκτηση του τίτλου στην Ισπανία Μπαρτσελόνα-Βαλένθια (Σάββατο 1/2, 17.00, ΟΤΕ SPORT 2HD), Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Σοσιεδάδ (Κυριακή 2/2, 20.00, ΟΤΕ SPORT 2HD) και Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης (Κυριακή 2/2, 22.00, ΟΤΕ SPORT 2HD). 
Μόνο στον OTE TV θα μεταδοθούν και τα αμφίρροπα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής της Bundesliga, Μπάγερν- Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Κυριακή 2/2, 18.30, ΟΤΕ SPORT 5), Λεβερκούζεν-Στουτγκάρδη (Σάββατο 1/2, 16.30, ΟΤΕ SPORT 3HD) και Σάλκε-Βόλφσμπουργκ (Σάββατο 1/2, 16.30, ΟΤΕ SPORT 4), αλλά και οι συναρπαστικοί ημιτελικοί των Copa del Rey & Coppa Italia.  




Ένα μοναδικό αφιέρωμα σε κλασικές χολιγουντιανές παραγωγές και σπάνια αριστουργήματα θα μπορούν να απολαύσουν το Φεβρουάριο οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στο κανάλι
OTE CINEMA 2. Αυτή την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, θα προβληθούν οι ταινίες: Σωσίβια Λέμβος (20:15), μία από τις λιγότερο γνωστές αλλά κορυφαίες ταινίες του Χίτσκοκ, παραγωγής 1944, με την αξεπέραστη ερμηνεία της Ταλούλα Μπανκχέντ και Αναστασία (22:00), βιογραφικό δράμα του 1956 με τον Γιούλ Μπρίνερ και την Ίνγκριντ Μπέργκμαν, που της χάρισε το δεύτερό της Όσκαρ.
Το πολυβραβευμένο δράμα Behind the Candelabra, για τη ζωή του πιανίστα Λιμπεράτσε, με τους Μαίκλ Ντάγκλας και Ματ Ντείμον στους κεντρικούς ρόλους και τον Στίβεν Σόντερμπεργκ -σύμφωνα με τον ίδιο- στην τελευταία του σκηνοθετική δουλειά για τον κινηματογράφο, αλλά και το βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο Νυχτερινό Τρένο για τη Λισαβόνα με τον Τζέρεμι Άιρονς, κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand.

Πρεμιέρα και για το βραβευμένο στις Κάνες (βραβείο FIPRESCI) πολεμικό δράμα, Το Πρόσωπο της Ομίχλης, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στις 21:00, στο OTE CINEMA 1HD, σε πρώτη προβολή, ενώ στο OTE CINEMA 2 θα προβληθεί η ταινία που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του imdb με τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών, Τελευταία Έξοδος Ρίτα Χέιγουορθ, με τον Τιμ Ρόμπινς και τον Μόργκαν Φρίμαν (1/2, στις 23.25).
Ένα μοναδικό αφιέρωμα σε ελληνικές ταινίες που ήταν υποψήφιες για Όσκαρ επιφυλάσσει το κανάλι OTE CINEMA 3 τον Φεβρουάριο, κάθε Δευτέρα. Αυτή την εβδομάδα (3/2), οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν το αριστούργημα του Μιχάλη Κακογιάννη Ηλέκτρα, υποψήφιο το 1963 για Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας, με την Ειρήνη Παππά και το Γιάννη Φέρτη.   
Το Ανάμεσα σε Δύο Κόσμους, φουτουριστικό δράμα με την Κίρστεν Ντανστ και τον Τζιμ Στέρτζες θα προβάλει σε πρώτη τηλεοπτική προβολή το κανάλι Village Cinema στον ΟΤΕ TV τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, ενώ τη νέα αστυνομική σειρά Low Winter Sun, με τους Μαρκ Στρόνγκ και Λένι Τζέιμς, θα ξεκινήσει να προβάλει το Sundance Channel, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου.

Νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς της Disney, Σοφία, η Πριγκίπισσα, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 18.10, στο κανάλι Disney Junior, ενώ μία μέρα αργότερα, στο ίδιο κανάλι, ξεκινά ο δεύτερος κύκλος της σειράς κινουμένων σχεδίων Η Μικρή Γιατρός, στις 09.50.        

Αφιερωμένη στις πιο άγριες μεγάλες γάτες του πλανήτη είναι η εβδομάδα που ξεκινά την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στο κανάλι Nat Geo Wild, με καθημερινές εκπομπές για τα υπέροχα αιλουροειδή από ολόκληρο τον κόσμο, στις 19:00 και τις 20:00.
Και στο HISTORY HD, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου τον πρώτο κύκλο της σειράς ντοκιμαντέρ Duck Dynasty (Η Δυναστεία Των Παπιών), στις 23:00 και τις 23:30, για την παράδοξη οικογενειακή επιχείρηση που έχτισε η οικογένεια Ρόμπερτσον, φτιάχνοντας σφυρίχτρες για πάπιες από παρατημένα ξύλα σε βάλτους.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Με περισσότερα από 75 ψηφιακά κανάλια, τα 18 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 1.000 ταινίες το χρόνο και 25 πρεμιέρες το μήνα, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

* All-time classic movies το Φεβρουάριο στον OTE TV*
- Αφιέρωμα του ΟΤΕ Cinema 2 σε κλασικές ταινίες από τη χρυσή εποχή του Χόλυγουντ, με την υπογραφή κορυφαίων δημιουργών και θρυλικών αστέρων της κινηματογραφικής βιομηχανίας.