ΟΤΕ TV Highlights: 19-26 Δεκεμβρίου 2013...

Χριστούγεννα με φαντασία στον ΟΤΕ TV...
Από τη μαγευτική Φαντασία του 1940, έως την Πεντάμορφη και το Τέρας, το μόνο μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων στην ιστορία που έχει κερδίσει υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερης ταινίας, τα διαμάντια της Disney περιμένουν αυτά τα Χριστούγεννα μόνο τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV στο κανάλι OTE CINEMA 1HD. Το εορταστικό πρόγραμμα συμπληρώνουν η μεγάλη πρεμιέρα του 4ου κύκλου του Downton Abbey αποκλειστικά στον OTE TV, μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα, αλλά και τα απολαυστικά best-of του 2013 που επιφυλάσσουν Disney XD, Discovery Channel και History HD...

Αθλητικά...
Πλούσιο το πρόγραμμα στα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV την εβδομάδα που ξεκινάει στις 19 Δεκεμβρίου, με συναρπαστικές αναμετρήσεις από τα κορυφαία ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, μπάσκετ από την καλύτερη διοργάνωση του πλανήτη και τένις. Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, Inter και Milan αναμετρώνται για την 17η αγωνιστική της Serie Α, σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE SPORT 1HD, στις 21.45, ενώ μία ημέρα αργότερα η Arsenal αντιμετωπίζει την Chelsea για την 17η αγωνιστική της Barclays Premier League (Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 22.00, OTE SPORT 1HD).
 Μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα, οι Angeles Lakers έρχονται αντιμέτωποι με τους Miami Heat για την κανονική περίοδο του NBA. Οι συνδρομητές του OTE TV θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια στο ΟΤΕ SPORT 3HD (Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου, 00.00). Την ίδια ημέρα θα μεταδοθεί ο αγώνας Μanchester City και Liverpool για την Premier League (19.30, OTE SPORT 1HD), ενώ ξεκινάει στο OTE SPORT 2HD το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τένις Mubadala WTC, στο Άμπου Ντάμπι (15.00).

Ταινίες και Σειρές...
Χριστούγεννα με κλασικά αριστουργήματα και σπάνιες παράγωγες της Disney, θα απολαύσουν οι συνδρομητές του, καθώς ο ΟΤΕ TV εξασφάλισε σε αποκλειστικότητα ταινίες της συλλογής Disney Diamonds, που θα προβάλλονται σε νέες ψηφιοποιημένες κόπιες και σε ποιότητα High Definition στο OTE CINEMA 1HD, από τις 23 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου 2014, στις 11:00 και στις 17.00. Αυτή την εβδομάδα, θα προβληθούν ο Πίτερ Παν (Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου), η βραβευμένη με Όσκαρ Πεντάμορφη και το Τέρας (Τρίτη 24 Δεκεμβρίου), το κλασικό αριστούργημα του 1940 Φαντασία, αλλά και το Fantasia 2000 (Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου) και η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, παραγωγή του 1951 (Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου), μεταγλωττισμένα αλλά και με υπότιτλους.


Μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο OTE Cinema 1HD ο τέταρτος κύκλος της κορυφαίας σειράς, Downton Abbey, που θα προβάλλεται σε υψηλή ευκρίνεια κάθε Πέμπτη στις 23.00. Με την ολοκλήρωση των τριών πρώτων κύκλων, η πλοκή μεταφέρεται στο 1922, ενώ μαζί με τους Maggie Smith, Hugh Bonneville και Elizabeth McGovern, στο all-star επιτελείο προστίθεται o βραβευμένος ηθοποιός Paul Giamatti.
 Πρεμιέρα επίσης και για τον 3ο κύκλο του Revenge στο FOX μέσα από τον OTE TV, λίγο μετά την Αμερική, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στις 21.50. Στη σειρά πρωταγωνιστούν η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Μάντλιν Στόου και η ανερχόμενη Έμιλι Βαν Καμπ.
 Κάθε μέρα και μία κωμωδία περιμένει τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV στο OTE CINEMA 2, στις 22.00, που μπορούν να απολαύσουν το βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Ντάγκλας Άνταμς Γυρίστε το Γαλαξία με Οτοστόπ (20 Δεκεμβρίου), το αγαπημένο Big Business με τις Μπέτι Μίντλερ και Λίλι Τόμλιν (24 Δεκεμβρίου), την ανατρεπτική κωμωδία των αδελφών Κοέν Η Συμμορία των Πέντε με τον Τομ Χανκς (26 Δεκεμβρίου), το βραβευμένο με Όσκαρ Πλαγίως από τον ελληνικής καταγωγής Αλεξάντερ Πέιν (22 Δεκεμβρίου) και τη ρομαντική κομεντί Έρωτας μετ’ Εμποδίων (25 Δεκεμβρίου). Ακόμη, στο ΟΤΕ CINEMA 1HD θα προβληθεί η κομεντί Μαγεμένη με την Έιμι Άνταμς και τη Σούζαν Σαράντον (24 Δεκεμβρίου, 21.00), αλλά και το Επτά Μέρες με τη Μέριλιν (26 Δεκεμβρίου, 21.00), που χάρισε στη Μισέλ Γουίλιαμς μία υποψηφιότητα για Όσκαρ.