20 χρόνια MTV EMA και πρεμιέρα Scorpions MTV Unplugged στο MTV Greece…

KINGS OF LEON και ΙCONA POP ροκάρουν στα “2013 MTV EMA”... - Νέα Ενημέρωση 01/11:
 Ο Νοέμβριος για όλο το δίκτυο του MTV επικεντρώνεται στη μεγάλη Ευρωπαϊκή γιορτή της μουσικής, την εκδήλωση των "2013 MTV EMA" που γιορτάζει τα 20 χρόνια της και έρχεται ζωντανά από την ιστορική πόλη της Ολλανδίας, το Άμστερνταμ, από όπου πρωτοξεκίνησε και το θρυλικό MTV Europe (τη 1η Αυγούστου 1987)! Η εκδήλωση των "2013 MTV EMA πραγματοποιείται στο ανατρεπτικό venue Ziggo Dome και θα μεταδοθεί ζωντανά από το MTV Greece, τη Κυριακή 10 Νοέμβριου 2013 (στις 2100), με live εμφανίσεις που θα δώσουν το πιο "EMAzing event όλων των εποχών"… Παράλληλα στο ελληνικό MTV έρχεται μέσα στο Νοέμβριο και η Α` προβολή ενός άλλου μεγάλου μουσικού γεγονότος που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα…
Nicolas A.

Το μεγάλο συναυλιακό γεγονός της χρονιάς, το τριήμερο "MTV Unplugged" με τους θρυλικούς Scorpions, που μάγεψε την Αθήνα (στο Θέατρο του Λυκαβηττού στις 11, 12 και 14 Σεπτεμβρίου 2013), θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το ελληνικό MTV, τη Παρασκευή 22 Νοεμβρίου (στις 23.10), μέσω της επίγειας ψηφιακής εκπομπής του MTV Greece στη περιοχή της Αττικής. Αλλά και σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "nova" (σε έκδοση τυπικής ευκρίνειας ) και "ΟΤΕ ΤV" (σε έκδοση υψηλής ευκρίνειας)…

Στα μουσικά Highlights του Νοεμβρίου (εκτός από τις εμβόλιμες εκπομπές που θα μεταδοθούν στα πλαίσια των "2013 MTV EMA"), ξεχωρίζουν η νέα σειρά εκπομπών "Retro Hits" (κάθε Σαββατοκύριακο 1400-1600), με ύμνους της παγκόσμιας μουσικής σκηνής από τα "80s, 90s και 00s". Καθώς και η συναυλιακή εκπομπή "World Stage" (κάθε Παρασκευή στις 20.00 και Σάββατο στις 18.00): με τους "Rita Ora (01/11 και 02/11), Robin Thicke + Fun (08/11 και 09/11), Fall Out Boy (15/11 και 16/11), Highlights Optimus + RockAmRing (22/11 και 23/11) και Highlights  Mexico (29/11 και 30/11)"…
Nicolas A.



O BRUNO MARS ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΩΝ2013 MTV EMAΣΤΟ AMSTERDAM!

TΑ “2013 MTV EMA” ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΙGGO DOME ΤΟΥ AMSTERDAM ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00


Ο τρεις φορές υποψήφιος για “2013 MTV EMA” και κορυφαίος performer των charts, Bruno Mars, έρχεται να καταλάβει τη σκηνή των “2013 MTV EMA,” που θα μεταδοθούν live από το Ziggo Dome του Amsterdam την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 21:00.
Τα “2013 MTV EMA” είναι μια προσφορά των MTV Mobile και Monster DNA Headphones.

Σε μια στάση της παγκόσμιας sold out περιοδείας του “Moonshine Jungle Tour”,                                                 ο τραγουδιστής-συνθέτης-παραγωγός Bruno Mars έρχεται στο Amsterdam, για τα  “2013 MTV EMA” και θα μας χαρίσει μια live performance ενός τραγουδιού του από το Unorthodox Jukebox.   O Mars είναι υποψήφιος σε τρεις “2013 MTV EMA” κατηγορίες φέτος, δηλαδή τις: Best Song για το “Locked Out of Heaven,” Best Male και Best US Act.  Η επιστροφή του στην σκηνή των EMA αποτελεί την δεύτερη του live εμφάνιση στο show. H προηγούμενη εμφάνιση του Bruno Mars ήταν στα “2011 MTV EMA” στο Belfast όπου κέρδισε το Best New και Best PUSH.

Περάσαμε τέλεια την τελευταία φορά και ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε στις 10 Νοεμβρίου” είπε ο Bruno Mars.

O Mars συμπληρώνει το πρόγραμμα των live εμφανίσεων από Miley Cyrus, Robin Thicke, Kings of Leon, Icona Pop, Snoop Dogg, Afrojack, Imagine Dragons, The Killers και Katy Perry; τους παρουσιαστές βραβείων Jared Leto, Rita Ora, Bridgit Mendler, Iggy Azalea, Ellie Goulding, Carice van Houten and Colton Haynes; τον MC Redfoo, την Ariana Grande που θα σχολιάζει από τα παρασκήνια και τον special καλεσμένο Ron Burgundy του Anchorman 2 (Will Ferrell). 







KINGS OF LEON και ΙCONA POP ροκάρουν στα “2013 MTV EMA”

O JARED LETO, Η RITA ORA ΚΑΙ Η BRIDGIT MENDLER ΘΑ ΑΠΟΝΕΙΜΟΥΝ ΒΡΑΒΕΙΑ

TΑ “2013 MTV EMA” ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΙGGO DOME ΤΟΥ AMSTERDAM ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00


Οι live εμφανίσεις στα “2013 MTV EMA” θα είναι EMAzing! Oι rockers από το Nashville Kings Of Leon και το ντουέτο από την Σουηδία των  Icona Pop είναι οι νέες προσθήκες στο μοναδικό πρόγραμμα των “2013 MTV EMA”. Επίσης, ο τρείς φορές υποψήφιος για MTV EMA με τους 30 Seconds To Mars, Jared Leto, η δυο φορές  υποψήφια για EMA τραγουδίστρια Rita Ora και η ηθοποιός/τραγουδίστρια/συνθέτης και υποψήφια για Best PUSH Bridgit  Mendler αναμένεται να παρουσιάσουν βραβεία. Τα 2013 ΜTV EMA θα μεταδοθούν ζωντανά την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 21:00 από το Ziggo Dome στο Amsterdam.

Oι Kings of Leon, Icona Pop, Leto, Ora και Mendler συμπληρώνουν το πρόγραμμα των εμφανίσεων από Miley Cyrus, Robin Thicke, Snoop Dogg, Afrojack, Imagine Dragons, The Killers και Katy Perry, παρουσιαστές Iggy Azalea, Ellie Goulding, Carice van Houten και Colton Haynes, διαγαλαξιακός  MC Redfoo, σχολιάστρια παρασκηνίων Ariana Grande and special καλεσμένο  Ron Burgundy από το Anchorman 2 (Will Ferrell).


Οι Kings of Leon, των οποίων το νέο album Mechanical Bull έχει κερδίσει ενθουσιώδεις κριτικές από τον Τύπο, θα μας χαρίσουν την δεύτερη τους ζωντανή εμφάνιση στα MTV EMA.
Σύμφωνα με τα New York Daily News, το albumείναι γεμάτο από τις πιο ξεκάθαρες μουσικές ερμηνείες, άριστες συνθέσεις και την πιο αιχμηρή συνθετική ματιά στην καριέρα των KOL”. Ενώ η βρετανική Guardian έχει γράψει πως «τα παιδιά από τον Νότο επιστρέφουν στην κορυφή».


Επίσης, τα εντυπωσιακά κορίτσια των Icona Pop θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στα MTV EMA,γιορτάζοντας παράλληλα τις πρώτες τους τρείς υποψηφιότητες για EMA και την πρώτη τους χρονιά ως MTV 2013 PUSH Act. Το single των Ιcona Pop, “I Love It” έχει περισσότερα από πέντε εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις παγκοσμίως  και έχει γίνει πλατινένιο σε Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Γερμανία, Ιταλία, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία και Ελβετία, δυο φορές πλατινένιο στις ΗΠΑ, τρείς φορές πλατινένιο στην Σουηδία, πέντε φορές πλατινένιο στην Αυστραλία, χρυσό σε Βρετανία, Ολλανδία και Νορβηγία.
«Είμαστε ενθουσιασμένες για την εμφάνιση μας στα MTV EMAs! Ελπίζουμε να είστε έτοιμοι γιατί εμείς είμαστε  έτοιμες και ερχόμαστε να χορέψουμε!» είπαν οι Icona Pop.


H μπάντα του Letos, οι Thirty Seconds To Mars είναι υποψήφια για τρία “2013 MTV EMAβραβεία (Best Video για το “Up In The Air”, Best Alternative και Biggest Fans), ενώ η Ora διαγωνίζεται για το Best Look και το Best World Stage.

Οι  Justin Timberlake και Macklemore & Ryan Lewis διεκδικούν τα περισσότερα2013 MTV EMA” με πέντε υποψηφιότητες ο καθένας, ενώ οι Lady Gaga, Justin Bieber, Miley Cyrus και Robin Thicke διαγωνίζονται για τέσσερα βραβεία ο καθέναςΟι Taylor Swift, Bruno Mars, Green Day, Thirty Seconds to Mars, Daft Punk, Rudimental, Icona Pop και One Direction είναι υποψήφιοι για τρία βραβεία. Καλλιτέχνες με δυο υποψηφιότητες είναι οι Rihanna, Katy Perry, Eminem, Jay Z, Bastille, Imagine Dragons, The Killers, Paramore, Rita Ora, Drake, Afrojack, Avicii, Calvin Harris και Iggy Azalea. Το MTV αναμένεται να ανακοινώσει νέους live performers και παρουσιαστές βραβείων μέσα στις επόμενες μέρες.


Τα MTV EMA – η παγκόσμια γιορτή της μουσικής και των πιο hot stars από το MTV – τιμά τους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και όλα τα είδη της μουσικής  και φέρνει κοντά music fans από όλο τον κόσμο για μια μοναδική εμπειρία καθώς μετράμε τις εβδομάδες αντίστροφα για το show και κατά την διάρκεια του. Οι Fans μπορούν να ψηφίζουν τον νικητή σε EMA κατηγορίες όπως τα Best New, Best Live και ακόμα περισσότερα μέσα από το www.mtvema.com ή το http://m.mtvema.com στις mobile συσκευές τους.  Η ψηφοφορία για τα EMA βραβεία θα είναι ανοικτή έως τις 8 Νοεμβρίου 2013, ώρα 23:59...







Οι τοπικοί νικητές στη κατηγορία Worldwide Act για τα “2013 MTV EMA”…


ΤΟ MTV ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ 10 ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ “2013 MTV EMAWORLDWIDE ACT

ΟΙ AHMED SOULTAN, BEDNAREK, CHRIS LEE, CODY SIMPSON, EXO, FRESNO,
JUSTIN BIEBER, LENA, MARCO MENGONI ΚΑΙ ONE DIRECTION
ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ WORLDWIDE ACT

TA “2013 MTV EMA” ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΟΥΝ LIVE ΑΠΟ ΤΟ ΖIGGO DOME TOY AMSTERDAM THN ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00



Ύστερα από εβδομάδες ανταγωνισμού και εκατομμύρια ψήφων, το MTV σήμερα ανακοίνωσε τους 10 φιναλίστ που θα αναμετρηθούν από σήμερα στήθος με στήθος στον τελικό γύρο ψηφοφοριών για το “2013 MTV EMA Worldwide Act”.

Oι 10 υποψήφιοι για το Worldwide Act είναι:

Aφρική/Ινδία/Μέση Ανατολή:
Ahmed Soultan

Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία:
Cody Simpson

Βόρεια Ευρώπη:
One Direction

Κεντρική Ευρώπη:
Lena

Ανατολική Ευρώπη:
Bednarek

Νότια Ευρώπη:
Marco Mengoni

Λατινική Αμερική:
Fresno

Βόρεια Αμερική:
Justin Bieber

Ιαπωνία/Κορέα:
EXO

Κίνα/Hong Kong/Νοτιοανατολική Ασία/Ταιβάν:
Chris Lee

Αυτοί οι ιδιαίτερα δημοφιλείς καλλιτέχνες θα αναμετρηθούν για τις ψήφους του κοινού ξεκινώντας από σήμερα και μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, ενώ ο νικητής θα κερδίσει τον τίτλο του Worldwide Act” στο show του Amsterdam. Τα “2013 MTV EMA θα μεταδοθούν ζωντανά την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 21:00 από το Ziggo Dome στο Amsterdam και είναι μια προσφορά συνεργαζόμενων brands όπως το MTV Mobile και τα ακουστικά Monster DNA.

Την φετινή χρονιά, 186 από τους πιο hot καλλιτέχνες παγκοσμίως απόλαυσαν την λάμψη των MTV EMA για έξι εβδομάδες ως υποψήφιοι στον διαγωνισμό ψηφοφοριών για το “Worldwide Act”. Στις 25 Οκτωβρίου, 37 καλλιτέχνες κέρδισαν τον τίτλο “Best Act” στην τοπική τους αγορά και προκρίθηκαν στον γύρο του regional voting για το Worldwide Act με ημερομηνία λήξης ψηφοφοριών την 31η Οκτωβρίου. Σήμερα το MTV με την βοήθεια εννέα fans από όλο τον κόσμο με τεράστια social αλληλεπίδραση, ανακοίνωσε τα νέα των top 10 υποψηφίων για το Worldwide Act. Ήταν η πρώτη φορά που μια MTV EMA κατηγορία υποψηφίων ανακοινώνεται από fans.

Τα MTV EMA – η παγκόσμια γιορτή της μουσικής και των πιο hot stars από το MTV – τιμά τους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και όλα τα είδη της μουσικής  και φέρνει κοντά music fans από όλο τον κόσμο για μια μοναδική εμπειρία καθώς μετράμε τις εβδομάδες αντίστροφα για το show και κατά την διάρκεια του. Οι Fans μπορούν να ψηφίζουν τον νικητή σε EMA κατηγορίες όπως τα Best New, Best Live και ακόμα περισσότερα μέσα από το www.mtvema.com ή το http://m.mtvema.com στις mobile συσκευές τους.  Η ψηφοφορία για τα EMA βραβεία είναι ανοικτή έως τις 8 Νοεμβρίου 2013, ώρα 23:59.


Τα “2013 MTV EMA” θα μεταδοθούν σε  60 τηλεοπτικά δίκτυα με πρόσβαση σε περισσότερους από 700 εκατομμύρια οικιακούς τηλεοπτικούς δέκτες ανά τον κόσμο, όπως επίσης μέσω συνεργαζόμενων τηλεοπτικών δικτύων. Επιπλέον, το ενιαίο τηλεοπτικό πρόγραμμα/online content, αναρτάται καθημερινά σε περισσότερες από 200 εκατομμύρια ψηφιακές πλατφόρμες ανά τον κόσμο.  Οι Bruce Gillmer και Richard Godfrey είναι οι Executive Producers για τα2013 MTV EMA.” Για τα MTV EMA νέα και τις ανακοινώσεις,  επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα των EMA στο Facebook ή ακολουθήστε μας στο @mtvema. Για ενημερωτικό υλικό επικοινωνίας  επισκεφθείτε το press.mtvema.com ή ακολουθήστε μας στο @VIMN_PR.   



Ακολουθεί η ολοκληρωμένη λίστα των local νικητών που θα διεκδικήσουν ένα εισιτήρια για τον τελικό γύρο του “Worldwide Act” στα “2013 MTV EMA

Africa/India/Middle East                      
Africa: LCNVL
India: Yo Yo Honey Singh
Middle East: Ahmed Soultan

Australia & New Zealand
Australia: Cody Simpson
NewZealand: Lorde

Europe Central
Belgium: Stromae
Germany: Lena
Netherlands: Kensington
Switzerland: Bastian Baker

Europe East
Adria: Frenkie
Czech and Slovak: Celeste Buckingham
Hungary: Ivan and the Parazol
Israel: The Ultras
Poland: Bednarek
Romania: Smiley
Russia: Zemfira

Europe North
Denmark: Jimilian
Finland: Isac Elliot
Norway: Admiral P
Sweden: Avicii
UK & Ireland: One Direction

Europe South
France: Shaka Ponk
Greece: Demy
Italy: Marco Mengoni
Portugal: Filipe Pinto
Spain: Auryn

Japan/Korea
Japan: Momoiro Clover Z
Korea: EXO

Latin America
Βραζιλία: Fresno
LatAm North: Paty Cantú
LatAm Central: Anna Carina
LatAm South: Airbag

North America
Canada: Justin Bieber
US: Miley Cyrus
 
SEA/China/Hong Kong/Taiwan
SEA: Mỹ TAM
Mainland China/Hong Kong: 李宇春 Chris Lee

Taiwan: 羅志祥 Show Lo




Οι Robin Thicke, Snoop Dogg, Afrojack και Imagine Dragons προστέθηκαν στο γεμάτο αστέρια πρόγραμμα των Live Performers στα “2013 MTV EMA”…

ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΕΣ IGGY AZALEA ΚΑΙ ELLIE GOULDING ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ CARICE VAN HOUTEN ΚΑΙ COLTON HAYNES ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ LIVE!


ΤΑ “2013 MTV EMA” ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΟΥΝ LIVE ΑΠΌ ΤΟ ZIGGO DOME ΤΟΥ AMSTERDAM ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  ΣΤΙΣ 21:00


Tο απίστευτο πρόγραμμα για τα2013 MTV EMAγίνεται ολοένα και πιο καυτό, με ορισμένους από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες της χρονιάς να επιβεβαιώνουν την συμμετοχή τους!
Ο θρυλικός
Snoop Dogg, o κορυφαίος των charts, Robin Thicke, ο παγκόσμιου φήμης Dj/παραγωγός Afrojack και η ανατρεπτική μπάντα Imagine Dragons επιβεβαίωσαν ότι θα εμφανιστούν live στα 2013 MTV, που αναμένεται να μεταδοθούν σε ζωντανή μετάδοση την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 21:00 από το Ziggo Dome του Amsterdam. Aυτοί οι παγκοσμίου φήμης superstars συμπληρώνουν το πρόγραμμα των superstars που έχουν ήδη ανακοινωθεί: Miley Cyrus, Katy Perry και The Killers, μαζί με τον MC της βραδιάς Redfoo από τους LMFAO, την σχολιάστρια των παρασκηνίων Ariana Grande και τον παρουσιαστή Ron Burgundy από το “Anchorman 2” (Will Ferrell).

Eπίσης, το MTV ανακοίνωσε πως η καλλιτέχνης και μοντέλο Iggy Azalea, η ερμηνεύτρια/συνθέτρια Elie Goulding, η τραγουδίστρια/ηθοποιός Carice van Houten (Game of Thrones) και ο ηθοποιός Colton Haynes (Arrow, Teen Wolf) επιβεβαιώθηκε πως θα συμμετάσχουν στα 2013 MTV EMA ως παρουσιαστές, με περισσότερους performers και παρουσιαστές βραβείων να ανακοινώνονται σύντομα.

Ο δυο φορές νικητής των EMA και παρουσιαστής της τελετής του 2007, Snoop Dogg κάνει μια θριαμβευτική επιστροφή στο show, παρουσιάζοντας live μια ξεχωριστή, φανκυ εκτέλεση του “Gin and Juice”, έχοντας στο πλευρό του τους 7 Days Of Funk, για να γιορτάσει την επέτειο 20 ετών από την κυκλοφορία του album-ορόσημου “Doggystyle”. Ο Snoop θα εμφανιστεί live μαζί με τον Afrojack σε ένα ξεχωριστό MTV EMA event, που θα γίνει στο δημοφιλές Mellkweg club, στο κέντρο της πόλης του Amsterdam και αυτή η ξεχωριστή performance θα προβληθεί μέσα από την μετάδοση των “2013 MTV EMA” σε fans από όλο τον κόσμο. Ο Afrojack (συναγωνίζεται για δυο EMAs την φετινή χρονιά) θα επιστρέψει στην γενέτειρα του, την Ολλανδία, για την πρώτη του εμφάνιση στα MTV EMA, παρουσιάζοντας το νέο του hit singleThe Spark” που θα είναι επίσης το κεντρικό μουσικό θέμα για τα “2013 MTV EMA”.

Επίσης αναμένεται να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στα MTV EMA, ο Robin Thicke και οι Imagine Dragons. Ως μια προσθήκη στο ήδη εντυπωσιακό 2013 που διανύει, o Thicke είναι υποψήφιος για τέσσερα EMAs φέτος, ανάμεσα τους το “Best Song” για το δικό του “Blurred Linesfeat T.I and Pharrell, Best  Video για το “Blurred Lines”, Best World Stage και “Best US ActOι Imagine Dragons – ένα από τα PUSH acts του MTV ( ο θεσμός του MTV που τιμά και επιβραβεύει τους πιο υποσχόμενους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο αναγνωρίζοντας την δυναμική τους στο να εξελιχθούν σε παγκόσμιοι superstars) είναι υποψήφιοι για δυο βραβεία, Best New και Best PUSH.

«Είμαι τυχερός και ενθουσιασμένος που θα εμφανιστώ live και θα είμαι υποψήφιος για τα φετινά EMAs. Το ξέρω πως θα είναι μια φανταστική βραδιά!» είπε ο Thicke.

O Afrojack είπε: «Είναι στ` αλήθεια πολύ cool να είσαι υποψήφιος για δυο EMAs και να εμφανίζεσαι live στα EMAs! Τα EMAs είναι ένα από τα αγαπημένα μου shows βραβείων και το γεγονός πως γίνονται στο Amsterdam, το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο. Ότι κι αν συμβεί, νοιώθω τυχερός γι` αυτή την υποψηφιότητα και ειλικρινά δεν έχω λόγια να εκφράσω την χαρά μου για το γεγονός ότι το νέο μου τραγούδι “The Spark” είναι το επίσημο τραγούδι των EMAs!”

Oι Imagine Dragons δήλωσαν: «Νιώθουμε πολύ τυχεροί που έχουμε την δυνατότητα να εμφανιστούμε στα EMAs, σε μια από τις πιο αγαπημένες μας πόλεις παγκοσμίως. Το να είσαι υποψήφιος και να εμφανίζεσαι live είναι μια σπουδαία τιμή.!»

Οι  Justin Timberlake και Macklemore & Ryan Lewis διεκδικούν τα περισσότερα2013 MTV EMA” με πέντε υποψηφιότητες ο καθένας, ενώ οι Lady Gaga, Justin Bieber, Miley Cyrus και Robin Thicke διαγωνίζονται για τέσσερα βραβεία ο καθέναςΟι Taylor Swift, Bruno Mars, Green Day, Thirty Seconds to Mars, Daft Punk, Rudimental, Icona Pop και One Direction είναι υποψήφιοι για τρία βραβεία. Καλλιτέχνες με δυο υποψηφιότητες είναι οι Rihanna, Katy Perry, Eminem, Jay Z, Bastille, Imagine Dragons, The Killers, Paramore, Rita Ora, Drake, Afrojack, Avicii, Calvin Harris και Iggy Azalea. Το MTV αναμένεται να ανακοινώσει νέους live performers και παρουσιαστές βραβείων μέσα στις επόμενες μέρες.

Τα MTV EMA – η παγκόσμια γιορτή της μουσικής και των πιο hot stars από το MTV – τιμά τους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και όλα τα είδη της μουσικής  και φέρνει κοντά music fans από όλο τον κόσμο για μια μοναδική εμπειρία καθώς μετράμε τις εβδομάδες αντίστροφα για το show και κατά την διάρκεια του. Οι Fans μπορούν να ψηφίζουν τον νικητή σε EMA κατηγορίες όπως τα Best New, Best Live και ακόμα περισσότερα μέσα από το www.mtvema.com ή το http://m.mtvema.com στις mobile συσκευές τους.  Η ψηφοφορία για τα EMA βραβεία είναι ανοικτή έως τις 8 Νοεμβρίου 2013, ώρα 23:59.

Τα “2013 MTV EMA” θα μεταδοθούν σε  60 τηλεοπτικά δίκτυα με πρόσβαση σε περισσότερους από 700 εκατομμύρια οικιακούς τηλεοπτικούς δέκτες ανά τον κόσμο, όπως επίσης μέσω συνεργαζόμενων τηλεοπτικών δικτύων. Επιπλέον, το ενιαίο τηλεοπτικό πρόγραμμα/online content, αναρτάται καθημερινά σε περισσότερες από 200 εκατομμύρια ψηφιακές πλατφόρμες ανά τον κόσμο.  Οι Bruce Gillmer και Richard Godfrey είναι οι Executive Producers για τα2013 MTV EMA.” Για τα MTV EMA νέα και τις ανακοινώσεις,  επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα των EMA στο Facebook ή ακολουθήστε μας στο @mtvema. Για ενημερωτικό υλικό επικοινωνίας  επισκεφθείτε το press.mtvema.com ή ακολουθήστε μας στο @VIMN_PR.