Πρεμιέρα Disney Junior και ο νέος EPG της Hol My TV...

Πως διαμορφώνεται ο EPG της Hol My TV με τη πρεμιέρα του Disney Junior...
Το Disney Junior κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα μέσα από το hol my tv. Το Disney Junior, το μέρος όπου μαγικές ιστορίες ζωντανεύουν, έρχεται από την 1η Νοεμβρίου στο hol my tv! Το Disney Junior θα προσφέρει καθημερινά ένα μοναδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα -μέρος της υπηρεσίας hol my tv, που προσφέρεται με € 8 το μήνα- και θα αποτελέσει το σπίτι για μερικούς από τους πιο αγαπημένους ήρωες των παιδιών, όπως ‘Η Λέσχη του Μίκυ’, ο ‘Μαστοράκος’, ‘Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ’, ‘Οι περιπέτειες του Winnie the Pooh’, ‘Lilo and Stitch’, κ.α.


Μέσα από το Disney Junior οι μικροί φίλοι θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν περισσότερα από 2.500 επεισόδια κάθε μήνα, η πλειοψηφία των οποίων είναι μεταγλωττισμένα στα ελληνικά.

Ο μαγικός κόσμος του Disney Junior έχει φτιαχτεί για παιδιά προσχολικής ηλικίας και τους γονείς τους, και τους προσκαλεί να συμμετάσχουν μαζί στην εμπειρία της Disney με τις μαγικές, μουσικές, συγκινητικές ιστορίες και τους χαρακτήρες της. Παράλληλα έχουν έναν εκπαιδευτικό και αναπτυξιακό χαρακτήρα που ενθαρρύνει τα παιδιά να μάθουν μέσα από το παιχνίδι.

Με την προσθήκη του Disney Junior, το hol my tv προσφέρει πλέον την πιο ολοκληρωμένη λύση ψυχαγωγίας για όλα τα παιδιά! Πιο συγκεκριμένα, με τα 4 κανάλια Disney Channel, Disney Junior, KidsCo, και DuckTV, καθώς και περισσότερους από 1.200 τίτλους παιδικών ταινιών και παιδικών σειρών που διατίθενται εντελώς δωρεάν μέσα από το hol video club, ανοίγει η πόρτα στο μαγικό κόσμο του παραμυθιού και των κινουμένων σχεδίων, προσφέροντας μία δημιουργική, διασκεδαστική και ταυτόχρονα επιμορφωτική απασχόληση για όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της hellas online “hol my tv”, επισκεφθείτε το www.holmytv.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.

Πως διαμορφώνεται ο Ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος - EPG - της Hol My TV με τη πρεμιέρα του Disney Junior...

1
2
3 DT Basic SD
4 BBC World News Basic SD
5 Euronews Basic SD
6 CNBC Basic SD
7 Sky News Basic SD
8 TV5 Monde Basic SD
9 France 24 Basic SD
10 Bloomberg Basic SD
11 DW Basic SD
12 Al Jazeera Basic SD
13 NHK World Basic SD
14 Russia Today Basic SD
15 Russia Today Documentaries Basic SD
16 Extreme Channel Basic SD
17 Outdoor Channel Basic HD
18 Nautical Channel Basic SD
19 Ginx Channel Basic SD
20 Disney Channel Basic SD
21 Disney Junior Basic SD
22 Kids Co Basic SD
23 Duck TV Basic SD
27 History Channel Basic SD
28 Travel Channel Basic SD
29 Discovery Channel Basic SD
30 TLC Basic SD
31 Food Network Basic SD
32 Discovery HD ALC HD
33 Discovery World ALC SD
34 Investigation Discovery (ID) ALC SD
35 Discovery Science ALC SD
36 Fashion TV Basic SD
37 Fashion One Basic SD
38 World Fashion Basic SD
39 Cmusic Basic SD
40 Video Club