rexsat TOP 10: "Νέα σεζόν 2013-2014 για Νova και OTE TV και εν δυνάμει ελκυστικές αναβαθμίσεις SD/HD υπηρεσιών "…

Εν όψει της "νέα σεζόν 2013-2014" για τις συνδρομητικές πλατφόρμες "OTE TV" και "nova", στη καλοκαιρινή ψηφοφορία του δικτυακού τόπου "rexsat.blogspot.gr", ξεχώρισαν μια σειρά από επιθυμητές θεματικές υπηρεσίες τυπικής και υψηλής ευκρίνειας (SD/HD), για τη πιο ελκυστική "new season" αναβάθμιση του χαρτοφυλακίου υπηρεσιών "OTE TV" και "nova" στην Ελληνική αγορά… Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας έτρεχε το ερώτημα (σε δυο ξεχωριστές ψηφοφορίες, με τους συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα πολλαπλής επιλογής στη ψηφοφορία): "Ποιες εν δυνάμει νέες υπηρεσίες και θεματικά κανάλια θα θέλατε να ενταχτούν από τη νέα σεζόν `η υφιστάμενες υπηρεσίες να αναβαθμιστούν σε HD, αντίστοιχα στις δυο ελληνικές δορυφορικές πλατφόρμες OTE TV και nova";… Τα αποτελέσματα της καλοκαιρινής ψηφοφορίας "rexsat TOP 10", δείχνουν τη τάση για περισσότερη εξειδικευμένη ψυχαγωγία, παράλληλα με την αντίστοιχη αναβάθμιση υφιστάμενων και νέων υπηρεσιών σε HD, αλλά και επιπρόσθετα της ανάπτυξης διαδραστικών υπηρεσιών, στα πλαίσια της νέας συνδρομητικής σεζόν 2013-2014…

Τι θα έρθει εν καιρώ στο δορυφορικό μας πιάτο, από τις δυο δορυφορικές πλατφόρμες "OTE TV και nova";
Θα φανεί κατά τη διάρκεια της νέας συνδρομητικής σεζόν 2013-2014, μια και όλα είναι αμφίδρομα εξαρτώμενα από το εκάστοτε επιχειρηματικό σχέδιο ανάπτυξης των πλατφορμών, των νέων οικονομικών δεδομένων και δυνατοτήτων τους, για τη πιο ελκυστική "new season" αναβάθμιση του χαρτοφυλακίου υπηρεσιών τους. Με απώτερο στόχο την αύξηση της συνδρομητικής τους βάσης, τόσο μέσα από τη γενικότερη συνδυαστική στόχευση πέρα και πάνω από τη "μάζα"… Όσο και μέσω των ευέλικτων αντανακλαστικών τους, να αφουγκράζονται τις ανάγκες των συνδρομητών τους για εξειδικευμένη ψυχαγωγία και η υλοποίηση της με μάξιμουμ ποιότητα εικόνας και ήχου και παράλληλες αμφίδρομες υπηρεσίες, με τις πιο οικονομικότερες φόρμουλες και προσφορές συνδρομών της αγοράς. Από εκεί και πέρα, ο Σεπτέμβριος θα βρίσκεται αμφότερα σε "οργασμό" 3play υπηρεσιών και προσφορών… Είδομεν.
Nicolas A.

Α) "rexsat TOP 10": Αποτελέσματα καλοκαιρινής ψηφοφορίας και εν δυνάμει ελκυστικές αναβαθμίσεις SD/HD υπηρεσιών για τη πλατφόρμα του OTE TV, στα πλαίσια της νέα σεζόν 2013-2014…:
@Στη καλοκαιρινή ψηφοφορία "rexsat TOP 10" (δείγμα 100%: συμμετέχοντες συνολικά 185, με δυνατότητα πολλαπλής επιλογής στη ψηφοφορία), για τη πλατφόρμα του OTE TV ξεχώρισαν στη κορυφή:

1) Η αναβάθμιση με τις "PVR υπηρεσίες μέσω δορυφόρου" (που ξεκινούν εντός Σεπτεμβρίου στον "OTE TV μέσω δορυφόρου") και τις μελλοντικές διαδραστικές υπηρεσίες "OTE TV Everywhere" (55% ).

2) Η αναβάθμιση με το κορυφαίο κανάλι ντοκιμαντέρ Α` προβολής: "National Geographic Channel HD" (47%).

3) Οι HD αναβαθμίσεις των υφιστάμενων αθλητικών καναλιών στις υπηρεσίες OTE TV: "OTE Sport 3/4HD" και η εν δυνάμει αναβάθμιση πρόσθετου `η πρόσθετων καναλιών, τύπου "Premier League HD" (37%).

Αλλά και επερχόμενες HD αναβαθμίσεις, σε συνδυασμό με ελκυστικές "new season" υπηρεσίες διαφορετικής θεματικής κατεύθυνσης και ψυχαγωγίας, όπως:

4) Η αναβάθμιση με το "φιλοζωικό" κανάλι ντοκιμαντέρ "Animal Planet HD" (36%).

5) Η αναβάθμιση με το ψυχαγωγικό κανάλι κωμωδίας "Comedy Central HD" και το εξειδικευμένο αθλητικό κανάλι των αμερικανικών σπορ "Fox Sports HD" (35%).

6) Η αναβάθμιση σε HD, του υφιστάμενου κινηματογραφικού καναλιού στις υπηρεσίες OTE TV: "OTE Cinema 2 HD" (32%).

7) Η αναβάθμιση με το ψυχαγωγικό κανάλι εξερεύνησης "Nat Geo Adventure HD" και η αναβάθμιση σε HD, του υφιστάμενου ψυχαγωγικού καναλιού δημοφιλών σειρών στις υπηρεσίες OTE TV: "FOX HD" (27%).

8) Η αναβάθμιση με το κορυφαίο συνδρομητικό μουσικό κανάλι "VH1 Classic" (με non-stop vintage βιντεοκλίπ, αποκλειστικά από τα 80s, 90s και με ολίγη 70s και 60s…), το κορυφαίο ψυχαγωγικό κανάλι κινούμενων σχεδίων "Boomerang",...
...και τα ψυχαγωγικά κανάλια σειρών και ταινιών επιστημονικής φαντασίας: "SyFy Universal HDAXN SciFi" (25%).

9) Η αναβάθμιση με το ψυχαγωγικό κανάλι του BBC με τον ιδιαίτερο προγραμματισμό ντοκιμαντέρ, γνώσης, πολιτισμού και εκπαίδευσης: "BBC Knowledge HD" (24%).

10) Η πρόσθετη αναβάθμιση με το συναυλιακό κανάλι για τη νέα γενιά καλλιτεχνών του δικτύου MTV: "MTV Live HD" (23%)…



Β) "rexsat TOP 10": Αποτελέσματα καλοκαιρινής ψηφοφορίας και εν δυνάμει ελκυστικές αναβαθμίσεις SD/HD υπηρεσιών για τη πλατφόρμα της nova, στα πλαίσια της νέα σεζόν 2013-2014…:
@Από την άλλη με τη ευκαιρία της επερχόμενης nova αναβάθμισης αναμεταδοτών και υπηρεσιών σε DVB-S2/Mpeg4, η οποία έδωσε και το έναυσμα για τη καλοκαιρινή ψηφοφορία "rexsat TOP 10" (δείγμα 100%: συμμετέχοντες συνολικά 115, με δυνατότητα πολλαπλής επιλογής στη ψηφοφορία), στην οποία και ξεχώρισαν για τη πλατφόρμα της nova:

1) Η εν δυνάμει αναβάθμιση πρόσθετου θεματικού καναλιού αποκλειστικά για τις υπηρεσίες του στούντιο "HBO HD" (46%).

2) Οι αναβαθμίσεις σε HD, των υφιστάμενων κινηματογραφικών καναλιών της nova: "novacinema 2/3/4HD" (45%).

Αλλά και επερχόμενες HD αναβαθμίσεις, σε συνδυασμό με ελκυστικές "new season" υπηρεσίες διαφορετικής θεματικής κατεύθυνσης και ψυχαγωγίας, όπως:

3) Η αναβάθμιση σε HD, του υφιστάμενου καναλιού ντοκιμαντέρ στις υπηρεσίες nova: "Animal Planet HD" (44%).

4) Η αναβάθμιση με τα εξειδικευμένα ψυχαγωγικά κανάλια με ιδιαίτερο προγραμματισμό ντοκιμαντέρ, γνώσης, πολιτισμού, εκπαίδευσης: "BBC Knowledge HD και περιπέτειας: Nat Geo Adventure HD" (38%).


5) Η αναβάθμιση με το συναυλιακό κανάλι για τη νέα γενιά καλλιτεχνών του δικτύου MTV: "MTV Live HD",..
 και η αναβάθμιση σε HD των υφιστάμενων καναλιών ντοκιμαντέρ στις υπηρεσίες nova:  "History HD και Travel Channel HD" (36%).


6) Η αναβάθμιση με το ψυχαγωγικό κανάλι τεχνολογικών και επιστημονικών ντοκιμαντέρ: "Discovery Science HD" και η αναβάθμιση σε HD, του υφιστάμενου νεανικού καναλιού στις υπηρεσίες nova: "MTV Greece HD" (34%).

7) Η αναβάθμιση σε HD, των υφιστάμενων καναλιών στις υπηρεσίες nova: του ψυχαγωγικού καναλιού δημοφιλών σειρών "FOX HD", και του αθλητικού καναλιού Eurosport 2 HD" (33%).


8) Η αναβάθμιση με το κορυφαίο συνδρομητικό μουσικό κανάλι "VH1 Classic" (με non-stop vintage βιντεοκλίπ, αποκλειστικά από τα 80s, 90s και με ολίγη 70s και 60s…) και η αναβάθμιση σε HD, του υφιστάμενου παιδικού καναλιού στις υπηρεσίες nova: "Nickelodeon HD" (32%).



9) Η αναβάθμιση σε HD, του υφιστάμενου μουσικού καναλιού Κλασικής, Όπερας και Τζαζ μουσικής σκηνής στις υπηρεσίες nova: "Mezzo Live HD" και η πρόσθετη αναβάθμιση με το αξιόλογο θεματικό κανάλι του δικτύου MTV, για τη σύγχρονη Ροκ διεθνή σκηνή: "MTV Rocks" (27%).

10) Η αναβάθμιση με το κορυφαίο συναυλιακό κανάλι και όλη τη γκάμα της διεθνής μουσικής σκηνής: "iConcerts HD" (26%)…


Συμπερασματικά, τι θα έρθει εν καιρώ στο δορυφορικό μας πιάτο, από τις δυο δορυφορικές πλατφόρμες "nova και OTE TV", θα φανεί κατά τη διάρκεια της νέας συνδρομητικής σεζόν 2013-2014... Μια και όλα είναι αμφίδρομα εξαρτώμενα από το εκάστοτε επιχειρηματικό σχέδιο ανάπτυξης των πλατφορμών, των νέων οικονομικών δεδομένων και δυνατοτήτων τους, για τη πιο ελκυστική "new season" αναβάθμιση του χαρτοφυλακίου υπηρεσιών τους. Με απώτερο στόχο την αύξηση της συνδρομητικής τους βάσης, τόσο μέσα από τη γενικότερη συνδυαστική στόχευση πέρα και πάνω από τη "μάζα"… Όσο και μέσω των ευέλικτων αντανακλαστικών τους, να αφουγκράζονται τις ανάγκες των συνδρομητών τους, για εξειδικευμένη ψυχαγωγία και η υλοποίηση της με μάξιμουμ ποιότητα εικόνας και ήχου και παράλληλες αμφίδρομες υπηρεσίες, με τις πιο οικονομικότερες φόρμουλες και προσφορές συνδρομών της αγοράς. Από εκεί και πέρα, ο Σεπτέμβριος θα βρίσκεται αμφότερα σε "οργασμό" 3play υπηρεσιών και προσφορών… Είδομεν.
Nicolas A.