Πρεμιέρες σειρών στη Nova...

Τέσσερις πρεμιέρες σειρών έρχονται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα της Nova, μέσα από την οθόνη των καναλιών FOX και FOXlife. Η επιστροφή του δεύτερου κύκλου της συναρπαστικής σειράς «Homeland» στο FOX είναι γεγονός, ενώ μυστήριο και αγωνία θα επικρατήσουν στη νέα σειρά «The Bridge». Ατέλειωτη δράση χαρίζει στους συνδρομητές της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα ο τέταρτος κύκλος επεισοδίων της σειράς «The Listener» που έρχεται στο FOXlife, ενώ στον τέταρτο κύκλο της σειράς «Cougar Town»… η ζωή αρχίζει στα σαράντα!

«Homeland»: Μια από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων ετών επιστρέφει από τις 2/7 και κάθε Τρίτη στις 21:30 με τα επεισόδια του δευτέρου κύκλου. Πρόκειται για μια σειρά δράσης βασισμένη στη σειρά «Prisoners of War». Συναρπαστικές εξελίξεις, δυνατές ερμηνείες και αμέτρητα διεθνή βραβεία, όπως Χρυσή Σφαίρα και Emmy Καλύτερης Δραματικής Σειράς, Emmy Καλύτερου Ηθοποιού στον Damien Lewis και στην Claire Danes, καθιστούν ήδη τη σειρά μια από τις πιο δημοφιλείς όλων των εποχών.  

Η νέα σειρά «The Bridge», που υπογράφει η σεναριογράφος του «Homeland» Meredith Stiehm, κάνει πρεμιέρα στις 14/7, λίγες ημέρες μετά την Αμερική και θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 23:20. Γυρισμένη στα σύνορα μεταξύ των Τέξας και Μεξικό, η σειρά ξεκινάει με την ανακάλυψη ενός πτώματος ακριβώς πάνω στα σύνορα των δύο χωρών. Δύο ντετέκτιβ θα πρέπει να συνεργαστούν στενά για να καταφέρουν να πιάσουν έναν κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος διαπράττει εγκλήματα και στις δύο πλευρές των συνόρων. 

Ο τέταρτος κύκλος της κωμικής σειράς «Cougar Town» κάνει πρεμιέρα στις 28/6 και θα τον παρακολουθούν οι συνδρομητές της Nova, κάθε Παρασκευή στις 21:00. Πρόκειται για μια από τις πιο αναγνωρίσιμες και επιτυχημένες παραγωγές των τελευταίων ετών, με φανατικούς τηλεθεατές. Η ιστορία της επικεντρώνεται γύρω από τη ζωή μιας 40χρονης χωρισμένης μητέρας, που υποδύεται η ηθοποιός Courteney Cox και του έφηβου γιου της. 

Ραντεβού με τη δράση κλείνουν οι συνδρομητές της Nova, από τις 18/7 και κάθε Πέμπτη (21:00), στα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς «The Listener». Πρωταγωνιστής ο Toby, ο οποίος  μέχρι στιγμής έχει αποκρύψει την ικανότητά του να ακούει τις σκέψεις των ανθρώπων, ενώ ο μόνος άνθρωπος που γνωρίζει για το μυστικό του είναι ένας παλιός και έμπιστος του σύμβουλος. Καθώς διασχίζει με το ασθενοφόρο την πόλη του Τορόντο, ο Toby βοηθά τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και παράλληλα προσπαθεί να συμφιλιωθεί με το παρελθόν του. 
Nova. Ζεις καλύτερα!

«Το Μεγάλο Σκάνδαλο της Ποδηλασίας» στο National Geographic Channel...
«Το Μεγάλο Σκάνδαλο της Ποδηλασίας» αποκαλύπτεται αποκλειστικά στη Nova, μέσα από την οθόνη του National Geographic Channel. Η εκπομπή, που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 21:00, εξιστορεί μία από τις πιο δυσάρεστες περιπτώσεις στην ιστορία του αθλητισμού, με πρωταγωνιστή τον Lance Armstrong.
Συνδυάζοντας με επιδεξιότητα το πλούσιο αρχειακό υλικό με χαρακτηριστικές κινηματογραφικές αναπαραστάσεις, η εκπομπή «Το Μεγάλο Σκάνδαλο της Ποδηλασίας» θα ξαναζωντανέψει το έπος του μεγαλύτερου ποδηλάτη όλων των εποχών και το πώς κατάφερε να ξεγελάσει όλον τον κόσμο κάνοντας χρήση αναβολικών. Οι συνδρομητές της Nova θα παρακολουθήσουν νέες συνεντεύξεις με τα μέλη του ποδηλατικού κύκλου του Lance Armstrong, όπως οι Tyler Hamilton (επαγγελματίας ποδηλάτης, μέλος της εθνικής ομάδας των Η.Π.Α.) και Emma O’Reilly (προσωπική βοηθός του Armstrong).
 Nova. Ζεις καλύτερα!

Οι «Κυνηγοί Γατόψαρων» έρχονται μέσω της Nova και το National Geographic Channel...
Χωρίς καλάμι; Χωρίς πετονιά; Κανένα πρόβλημα! Στην καρδιά της Αμερικής, οι ψαράδες της Οκλαχόμα δεν χρειάζονται τίποτα από αυτά! Μια παλιά παράδοση, έχει εξελιχθεί σε ένα μοναδικό διαγωνισμό θάρρους, εξυπνάδας και τόλμης: το Oklahoma’s Okie Hand Fishing Invitational. Οι «Κυνηγοί Γατόψαρων» έρχονται την Τρίτη 18 Ιουνίου στις 21:00, με πρεμιέρα στο National Geographic Channel, που προβάλλεται αποκλειστικά μέσω Nova.
Για 10 εβδομάδες, 5 ομάδες προσπαθούν να πιάσουν τα γιγαντιαία γατόψαρα χρησιμοποιώντας μόνο τα χέρια τους! Με χρηματικά έπαθλα της τάξης των $2.000 την εβδομάδα και ένα μεγάλο βραβείο αξίας $10.000 στο τέλος αυτού του ιδιόμορφου τουρνουά, οι ομάδες βάζουν τα δυνατά τους και οι ομηρικές μάχες με τα τεράστια ψάρια αποτυπώνονται στην οθόνη της Νοva, της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα.
Nova. Ζεις καλύτερα!