24 Αυγουστιάτικες πρεμιέρες σε Novacinema 1 και Novacinema HD...

Τα αυγουστιάτικα βράδια γίνονται πιο μαγικά με τις 24 πρεμιέρες των Novacinema 1 και Novacinema HD. Ταυτισμένα πάντοτε με το καλύτερο κινηματογραφικό θέαμα, τα αγαπημένα κανάλια της Nova υποδέχονται τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού με ταινίες γεμάτες ρομάντζο, κωμωδία, δράση και σε μερικές περιπτώσεις… μαύρο χιούμορ. Ανάμεσα τους, καταφθάνει με νοσταλγική διάθεση «Το Τέρας του Παρισιού», μια εξαιρετική ταινία κινουμένων σχεδίων, που στις 10/8 θα αγγίξει τις καρδιές μικρών και μεγάλων...

Με ένα υπέροχο σκοτεινό παραμύθι αρχίζουν στις 4/8 οι προβολές στα Novacinema 1 και Novacinema HD. Η animated ταινία «Frankenweenie» έχει τις ρίζες της στις κλασικές ταινίες τρόμου και φαντασίας που καθόρισαν την παιδική ηλικία του σκηνοθέτη της Τιμ Μπάρτον. Ακολουθεί στις 5/8 η ρομαντική κωμωδία «3 Φορές, 20 Χρόνια», που εξετάζει τη σχέση ενός ζευγαριού ύστερα από 30 χρόνια γάμου, με τις εξαιρετικές ερμηνείες των Γουίλιαμ Χαρτ και Ιζαμπέλα Ροσελίνι.

 Η ανατρεπτική «τολμηρή» κωμωδία «Ted» κάνει πρεμιέρα στις 11/8, παρουσιάζοντας με εύστοχο και ξεκαρδιστικό τρόπο το φόβο της σύγχρονης αμερικανικής κοινωνίας να… ενηλικιωθεί. «Έκρηξη Αδρεναλίνης» προβλέπεται στις 12/8, με ξέφρενη δράση και ασταμάτητα κυνηγητά. Ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Κόεπ «εκμεταλλεύεται» στο έπακρο την έξυπνη ιδέα της καταδίωξης με ποδήλατα, δημιουργώντας σε πολλές λήψεις στο θεατή την αίσθηση ότι βρίσκεται ο ίδιος στη θέση του πρωταγωνιστή.

 Βασισμένη στην ομώνυμη θεατρική επιτυχία του Broadway, η ταινία «Rock of Ages» γυρίζει το χρόνο πίσω και στις 18/8 αφηγείται την ιστορία της Σέρι, μιας νεαρής κοπέλας από την επαρχία και του Χιου, που γνωρίζονται και ερωτεύονται στο Λος Άντζελες, κυνηγώντας παράλληλα τα όνειρα τους. Στις 19/8, το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Lockout» μεταφέρει τους τηλεθεατές σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Διάστημα, όπου οι πρωταγωνιστές ακροβατούν ανάμεσα στις έννοιες της ελευθερίας και της πειθαρχίας.

 Το σκληρό πρόσωπο της Αμερικής αποκαλύπτεται στις 25/8, με τον Μπραντ Πιτ σε μια από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας του στην γκανγκστερική ταινία «Σκότωσε τους Γλυκά». Το σενάριο απεικονίζει την καθημερινότητα του οργανωμένου εγκλήματος σε μια κοινωνία που βρίσκεται σε αδιέξοδο. Τέλος, το αστυνομικό θρίλερ «Killer Joe» με τους Μάθιου ΜακΚόναχι και Εμίλ Χιρς, προσφέρει στις 26/8 μια ρεαλιστική ματιά στον κόσμο του εγκλήματος, με ανατροπές, σασπένς και ένα ομιχλώδες μαύρο χιούμορ.
 Nova. Ζεις καλύτερα!