Περισσότεροι από 130 χιλιάδες συνδρομητές έχουν πρόσβαση στον OTE TV...

Η διασκέδαση στο σπίτι αποκτά άλλη διάσταση με τον ΟΤΕ TV...
Με έμπνευση την ανάγκη των τηλεθεατών για ποιοτική ψυχαγωγία στο σπίτι, ο OTE TV προσφέρει την πλέον ολοκληρωμένη τηλεοπτική εμπειρία, με πλούσιο περιεχόμενο και επιλογές στις ελκυστικότερες τιμές της αγοράς, σε περισσότερους από 130 χιλιάδες συνδρομητές...
«Μόνο μέσα στο 2012 προστέθηκαν στον ΟΤΕ TV περισσότερα από 20 νέα κανάλια, σε όλες τις κατηγορίες περιεχομένου, το αθλητικό πρόγραμμα ενισχύθηκε με επιπλέον κανάλια, νέα σημαντικά πρωταθλήματα σε αποκλειστικότητα και ακόμη μεγαλύτερη δημοσιογραφική ομάδα, ενώ αναπτύχθηκαν νέες υπηρεσίες για την ποιοτική ψυχαγωγία των τηλεθεατών. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 130 χιλιάδων συνδρομητών και συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε.
Με έμφαση στο πλούσιο περιεχόμενο σε όλες τις κατηγορίες και τις ανταγωνιστικές τιμές μας, δίνουμε άλλη διάσταση στην ψυχαγωγία των συνδρομητών μας στο σπίτι», δήλωσε σχετικά ο Εμπορικός Διευθυντής του OTE TV, κ. Δημήτρης Μιχαλάκης. Ο ΟΤΕ TV προσφέρει το μεγαλύτερο μπουκέτο καναλιών, με περισσότερα από 70 ψηφιακά κανάλια, από τα οποία τα 17 σε υψηλή ευκρίνεια, 9 αθλητικά, 6 κινηματογραφικά, 32 θεματικά κανάλια με σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα, μουσική, εκπομπές lifestyle και ενημέρωση από όλο τον κόσμο, μαζί με όλα τα μεγάλα ελληνικά κανάλια, καθώς και επιλεγμένα κανάλια από την ελληνική περιφέρεια, με μόλις 19,90 ευρώ/μήνα (Full pack). Οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να ζήσουν τις συναρπαστικότερες αθλητικές διοργανώσεις, με πάνω από 400 live αγώνες κάθε μήνα, να απολαύσουν μεγάλες κινηματογραφικές πρεμιέρες, με περισσότερες από 1.000 ταινίες το χρόνο, καθώς επίσης πλούσιο περιεχόμενο για όλη την οικογένεια. Επίσης, μέσα από διαδραστικές υπηρεσίες (ΟΤΕ Cinema On Demand, OTE Replay TV), έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν το τηλεοπτικό πρόγραμμα στις δικές τους ανάγκες και καθημερινές συνήθειες. Ο OTE TV επιφυλάσσει ακόμη περισσότερα οφέλη για την ποιοτική τηλεοπτική εμπειρία των συνδρομητών του.