Nova Cyprus Summer Tour 2012…


Τα καλοκαιρινά ταξίδια γίνονται από φέτος τρισδιάστατα στη Nova Cyprus. Συνεχίζοντας να πρωτοπορεί και να παρέχει την απόλυτη τηλεοπτική εμπειρία στο συνδρομητικό της κοινό, η δορυφορική ψηφιακή πλατφόρμα παρουσιάζει τον Ιούνιο τις πρώτες κινηματογραφικές 3D προβολές στην κυπριακή τηλεόραση. Το ταξίδι στο θέαμα συνεχίζεται με άλλες 72 πρεμιέρες στα κανάλια Novacinema1 και Novacinema HD, σε μετάδοση υψηλής ευκρίνειας. Επιτυχημένες σειρές, κλασικές επιτυχίες του Hollywood, αθλητικές συναντήσεις, ντοκιμαντέρ γνώσης και εξερεύνησης, αλλά και οι συναρπαστικές απονομές των MAD Video Music Awards και MTV Movie Awards, συνθέτουν ένα μοναδικό Nova Summer Tour...

NOVA 3D: Μια μεγάλη παιδική ταινία σε 3D θα προβάλλεται τον Ιούνιο, κάθε Κυριακή στις 15:00 από το κανάλι Nova 3D (Θέση 150): «The Smurfs», «Gnomeo & Juliet» και «Tangled». Οι τρισδιάστατες προβολές αρχίζουν στις 3/6 με την κινηματογραφική επιτυχία «Cars 2» και τους αγαπημένους ήρωες να ταξιδεύουν σε Ευρώπη και Ασία και να συναναστρέφονται με νέους, απίθανους, τετράτροχους χαρακτήρες. Επίσης πολλές άλλες 3D κινηματογραφικές επιλογές έρχονται τον Ιούνιο για όλη την οικογένεια: «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides», «Tron: Legacy», «The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader» και «Drive Angry».

 NOVACINEMA: Για χολιγουντιανές βραδιές υψηλής ευκρίνειας, τα κανάλια Novacinema θα προβάλουν, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, 72 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή: «Fast Five», «Transformers: Dark of the Moon», «Kung Fu Panda 2», «Rio», «X-Men: First Class», «Captain America: The First Avenger», «Larry Crowne», «Conan The Barbarian», «Real Steel», «The Help» κ.α. Οι λάτρεις των επιτυχημένων σειρών συντονίζονται σε FX και Novacinema1, όπου από τις 12/6 και κάθε Τρίτη, ο υδράργυρος ανεβαίνει με τη νέα αστυνομική σειρά «Magic City». Στο Novacinema3, θα προβληθούν επίσης μαραθώνιοι των σειρών «Game Of Thrones I & II» (1-28/6), «C.S.I. XI» (29/6-30/7) και «NCIS VIII» (31/7-17/8).

 NOVA CLASSICS: Από 1/6 μέχρι 31/8, η Nova Cyprus επιστρέφει στις κλασικές αξίες, με μία επιπλέον κινηματογραφική επιλογή που θα δροσίζει τα καλοκαιρινά βράδια των συνδρομητών της. Θρυλικοί αστέρες και κορυφαίοι δημιουργοί της χρυσής εποχής του Hollywood ξαναζωντανεύουν κάθε βράδυ, μέσα από την οθόνη του Nova Classics (Θέση 105), του νέου θερινού καναλιού που θα μεταδίδει δύο κλασικές ταινίες, κάθε βράδυ από τις 21:00. Τα καλοκαιρινά βράδια αποκτούν μια διαφορετική λάμψη και μαγεία, με την προβολή αγαπημένων ταινιών του χθες, που συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να συναρπάζουν και να συγκινούν. 

ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Τα αθλητικά κανάλια Novasports παρουσιάζουν, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα φιλικά προετοιμασίας των ελληνικών ομάδων Ολυμπιακού και ΑΕΚ, ενώ τα κανάλια Eurosport και Eurosport HD συνεχίζουν τις μεταδόσεις των κορυφαίων τουρνουά τένις σε ολόκληρο τον κόσμο, με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων ονομάτων στο χώρο του τένις. Μέχρι τις 9/6, τα γνωστά αθλητικά κανάλια δίνουν ραντεβού στο δεύτερο Grand Slam της φετινής σεζόν, το ξακουστό Roland Garros. Απίστευτο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις, σε εικόνα και ήχο υψηλής ευκρίνειας, αναμένονται να δώσουν οι…κονταρομαχίες των Ραφαέλ Ναδάλ, Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς. 

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ + ΠΑΙΔΙΚΑ: Τα ταξίδια συνδυάζονται πάντοτε με εξερευνήσεις, γι αυτό η Nova Cyprus ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους, μέσα από 7 διαφορετικά κανάλια ντοκιμαντέρ, στον κόσμο της γνώσης, της περιπέτειας, των επιστημονικών εξελίξεων και της άγριας φύσης. Οι μικροί τηλεθεατές θα περάσουν τις καλύτερες καλοκαιρινές διακοπές, σε 5 κανάλια, μαζί με αγαπημένους παιδικούς ήρωες. Σημειώνεται ότι μεταξύ 16 Ιουνίου-9 Σεπτεμβρίου, το Disney XD, το αποκλειστικό παιδικό κανάλι της Nova Cyprus θα παρατείνει το καθημερινό πρόγραμμα του, μέχρι τα μεσάνυχτα, για ακόμη μεγαλύτερη διασκέδαση.

ΜΟΥΣΙΚH + ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ: Όλα τα hot summer hits θα ανεβάσουν τον ρυθμό στα μουσικά κανάλια της Nova Cyprus, τα οποία θα παρουσιάσουν δύο μεγάλες απονομές βραβείων. Η μαγεία και το υπερθέαμα του κινηματογράφου θα μεταφερθούν από τη μεγάλη οθόνη στη σκηνή των MTV Movie Awards 2012, που θα μεταδοθούν στις 4/6, μέσα από την συχνότητα του MTV. Στο Nova Mad Greekζ έρχονται τον Ιούνιο τα Mad Video Music Awards 2012, που φέτος διοργανώνονται στις 20/6. Μέχρι την πολύαναμενόμενη μουσική συνάντηση της χρονιάς, το Nova Mad Greekζ παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές και τα live των Mad VMA από περασμένες χρονιές, αλλά και όλες τις φετινές υποψηφιότητες.