ΟΤΕ σινεμά: Το ελληνικό σινεμά κερδίζει σταθερά έδαφος στη συνδρομητική βάση της OTE TV...

Το ελληνικό σινεμά γίνεται εμπειρία για όλο και περισσότερους!
Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι συνδρομητές της OTE TV στο ΟΤΕ σινεμά, το πρώτο κανάλι στην Ελλάδα αποκλειστικά αφιερωμένο στον ελληνικό κινηματογράφο. Το ΟΤΕ σινεμά, συμπλήρωσε ένα μήνα στην πλατφόρμα της OTE TV και ήδη είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κανάλια, καθώς, σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης, συγκαταλέγεται στις πρώτες θέσεις προτίμησης των συνδρομητών της OTE TV, αποδεικνύοντας ότι το ελληνικό σινεμά έχει πολλούς φίλους από όλες τις ηλικίες. Οι πελάτες της OTE TV έχουν ήδη φτάσει τις 60 χιλιάδες, με τις υπηρεσίες μέσω Δορυφόρου να έχουν ξεπεράσει τις 15 χιλιάδες...

Το ΟΤΕ σινεμά προβάλει καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο χωρίς διακοπή, κλασικές ταινίες από τη χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά, φιλμ αγαπημένων μας Ελλήνων ηθοποιών, αλλά και σύγχρονες κινηματογραφικές παραγωγές. Κάθε εβδομάδα, το πρόγραμμα του καναλιού περιλαμβάνει δύο θεματικά αφιερώματα, με πέντε διαφορετικές ταινίες του ίδιου ηθοποιού ή σκηνοθέτη. Από την οθόνη έχουν ήδη περάσει θρυλικοί αστέρες όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Γεωργία Βασιλειάδου και ο Γιάννης Γκιωνάκης, σπουδαίοι σκηνοθέτες όπως ο Γρηγόρης Γρηγορίου και ο Γιάννης Δαλιανίδης, αλλά και σημαντικοί μουσικοσυνθέτες όπως ο Μίμης Πλέσσας.

Το Μάρτιο, το πρόγραμμα του καναλιού περιλαμβάνει αφιερώματα, μεταξύ άλλων, στους ηθοποιούς Γιώργο Κωνσταντίνου, Θανάση Βέγγο και Δημήτρη Παπαμιχαήλ, το σκηνοθέτη Αλέκο Σακελλάριο, το συγγραφέα Γιάννη Μαρή και τους σεναριογράφους Νίκο Τσιφόρο και Πολύβιο Βασιλειάδη. Τον Απρίλιο, οι συνδρομητές της ΟΤΕ TV θα μπορούν να απολαύσουν τους αγαπημένους ηθοποιούς Ρένα Βλαχοπούλου, Βασίλη Αυλωνίτη, Έλενα Ναθαναήλ και Κώστα Χατζηχρήστο, ταινίες με την υπογραφή του Ντίνου Δημόπουλου και του Όμηρου Ευστρατιάδη, χορογραφίες του διάσημου Γιάννη Φλερύ αλλά και σύγχρονα συγγραφικά δίδυμα όπως οι Αλέξανδρος Κακαβάς-Τάκης Παπαγιαννίδης, Μανίνα Ζουμπουλάκη-Όλγα Μαλέα και Άννα Χατζησοφιά-Χάρης Ρώμας. Το OTE σινεμά διατίθεται και στα δύο πακέτα καναλιών, Family Pack και Full Pack, μέσω Δορυφόρου αλλά και Conn-x. Ο ΟΤΕ άλλαξε τα δεδομένα στη συνδρομητική δορυφορική τηλεόραση με την εμπορική διάθεση της OTE TV μέσω Δορυφόρου και κερδίζει δυναμικά έδαφος στην ελληνική αγορά. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσα από δύο διαφορετικά πακέτα (Family & Full Pack) σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές που ξεκινούν από 14,90 ευρώ το μήνα. Η OTE TV περιλαμβάνει περισσότερα από 50 κανάλια, από τα οποία τα 9 προβάλλονται σε high definition. Η OTE TV σταθερά εμπλουτίζεται με νέο περιεχόμενο και υπηρεσίες. Η OTE TV είναι διαθέσιμη και μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης. Οι συνδρομητές της OTE TV μέσω Conn-x έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα, ενώ, μέσα από τις υπηρεσίες ΟΤΕ Cinema on Demand και OTE Club On Demand (υπηρεσίες Video On Demand) μπορούν να απολαύσουν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, τις διασημότερες τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ, video clips, ταξιδιωτικούς οδηγούς κ.ά.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.otetv.gr