ΟΤΕ σινεμά με 100% Ελληνικό Κινηματογράφο στην ΟΤΕ ΤV...

Πρεμιέρα για το 1ο κινηματογραφικό κανάλι ΟΤΕ σινεμά, αφιερωμένο αποκλειστικά στον κλασικό και το νέο Ελληνικό Κινηματογράφο, από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012 στις οθόνες των σινεφίλ συνδρομητών της "ΟΤΕ ΤV μέσω δορυφόρου και Conn-x"...

ΟΤΕ Σινεμά: Κανάλι αποκλειστικά με ελληνικές ταινίες μόνο στην ΟΤΕ TV...

Το ΟΤΕ σινεμά, ένα κανάλι αφιερωμένο αποκλειστικά στις ελληνικές ταινίες, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν από σήμερα οι λάτρεις του ελληνικού κινηματογράφου μόνο στην ΟΤΕ TV. Η ΟΤΕ TV φέρνει τη νέα χρονιά αποκλειστικά ένα κανάλι γεμάτο με τα μεγαλύτερα αστέρια και αξέχαστες ταινίες του ελληνικού σινεμά. Ελληνικές ταινίες, κλασικές και σύγχρονες, του χθες και του σήμερα. Ταινίες γεμάτες αγαπημένα πρόσωπα και οικείες καταστάσεις, που αποτελούν κλασικές αξίες της ελληνικής οικογενειακής ψυχαγωγίας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς διακοπή.

Εκτός από διάσημα μιούζικαλ και κωμωδίες, που δε χορταίνουμε να βλέπουμε, το ΟΤΕ σινεμά θα προβάλλει και ταινίες σπανιότερες, αστυνομικές, δραματικές, αισθηματικές, πολεμικές καθώς και ταινίες του νέου ελληνικού κινηματογράφου...


Κάθε εβδομάδα, Δευτέρα έως Παρασκευή, το ΟΤΕ σινεμά θα προβάλει δύο μικρά αφιερώματα, με ταινίες του ίδιου αγαπημένου έλληνα πρωταγωνιστή ή του ίδιου σκηνοθέτη. Η αρχή γίνεται με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, μια σταρ που έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στον ελληνικό κινηματογράφο και έναν σκηνοθέτη, τον Γρηγόρη Γρηγορίου, στον οποίο το ελληνικό σινεμά οφείλει πολλά. Στη συνέχεια ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «θα βρεθεί» με τον Κώστα Καραγιάννη, η Γεωργία Βασιλειάδου με τον Νίκο Ζερβό, ο Γιάννης Γκιωνάκης με τον Γιάννη Δαλιανίδη και έπεται ενδιαφέρουσα συνέχεια.

Το ΟΤΕ σινεμά προστίθεται στην ευρεία γκάμα των καναλιών της ΟΤΕ TV, της τηλεόρασης από τον ΟΤΕ ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των διαθέσιμων καναλιών στα 49. Το OTE σινεμά διατίθεται και στα δύο διαθέσιμα πακέτα καναλιών, Family Pack και Full Pack, τόσο Mέσω Δορυφόρου όσο και Μέσω Conn-x. Οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν περισσότερα στο www.otetv.gr και να παραγγείλουν την ΟΤΕ TV καλώντας δωρεάν το 13888, με μια επίσκεψη στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (Καταστήματα ΟΤΕ - COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ) ή online στο www.ote.gr.


Τα σχέδια του ΟΤΕ στην συνδρομητική TV...
Ώρες οικιακής διασκέδασης σε high definition προβολές και με προσιτές τιμές υπόσχεται ο ΟΤΕ μέσω της δορυφορικής του πλατφόρμας. Οπως ανέφερε ο κ. Νίκος Καλιανης, υπεύθυνος υπηρεσιών marketing του OTE TV στην εκπομπη Ραδιοτεχνολογία, η συνδρομητικη τηλεόραση είτε δορυφορική είτε μέσω ευρυζωνικότητας παρουσιάζει τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης και θα την δούμε πιο ισχυρή στην χώρα μας. Αυτή τη στιγμή η πλατφόρμα OTE TV προσφέρει 50 κανάλια, εκ των οποίων πολλα σε high definition, χωρις επιπλέον χρέωση και σχεδιάζει την δημιουργία και νέων, ώστε να καλύψει τις ανάγκες κάθε καταναλωτή-τηλεθεατη, με έμφαση στις ταινίες, αλλά και το local περιεχόμενο. Στο πλαίσιο αυτο, ο ΟΤΕ περιμένει την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού (13/02), για το αν θα του επιτραπει να "ανεβάσει" στο δορυφορικό του πακέτο τα ελεύθερα, ιδιωτικά κανάλια, τα όποια έχουν αποκλειστική συνεργασία με την Forthnet-Nova. Η εισήγηση πάντως, της Επιτοπης είναι υπέρ του Οργανισμού.
Ο κ. Καλιανης σημείωσε ότι μέχρι στιγμής η πορεία εγγραφής συνδρομητών είναι ικανοποιητική, αλλα οι στόχοι της διοίκησης του ΟΤΕ ακόμη πιο φιλόδοξοι. Και υπενθύμισε ότι για να αποκτήσει κανεις τη δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ δεν είναι υποχρεωτικό να είναι πελάτης του Οργανισμού στη σταθερή τηλεφωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες της FMVoice.gr στην δορυφορική TV του ΟΤΕ έχουν εγγραφεί πανω απο 10.000 πελάτες.
FMVoice.gr