Mission Lydia: Όλα Είναι Δυνατά στο MTV…

Στο MTV η νέα τηλεοπτική σεζόν επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις! Μία από αυτές είναι η συνεργασία με τη Λυδία Παπαϊωάννου για τη νέα εκπομπή με τίτλο Mission Lydia: Όλα Είναι Δυνατά powered by What’s Up. Μετά από μήνες προσωπικής αναζήτησης (ή, όπως λένε και στο χωριό της, «soul-searching»), η Λυδία αποφάσισε να θυσιαστεί για το γενικό καλό και να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τους τηλεθεατές για να αποδείξει ότι μπορεί να φέρει σε πέρας όλες τις αποστολές!
Από τις 26 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα στις 20.00, η Λυδία αφήνεται στα χέρια όλων όσων έχουν πρόσβαση στο Internet και επιζητούν ένα πιο fun, interactive τηλεοπτικό μέλλον και λέει «ναι» σε οποιαδήποτε πρόκληση της τεθεί. Δεν πρόκειται να την σταματήσει τίποτα. Όσο πιο επικίνδυνη είναι η αποστολή, τόσο πιο δελεαστική για εκείνη (= άγνοια κινδύνου). Μπορεί να της ζητηθεί να κάνει κατάληψη στο Ολυμπιακό Στάδιο για να τραγουδήσει – θα το κάνει, ακόμα κι αν χρειαστεί να γράψει τη λέξη «αυτόφωρο» στο ημερολόγιό της! Ίσως αναγκαστεί να λάβει μέρος σε έναν επαγγελματικό αγώνα box ή να καλύψει την απόσταση Γκάζι-Μετς κάνοντας παρκούρ. Κανείς δεν ξέρει τι την περιμένει...ούτε η ίδια δεν έχει ιδέα. Η Λυδία σηκώνει μανίκια, ανοίγει την Wikilydia (την προσωπική της Wikipedia) και στρώνεται στη δουλειά…

Η εκπομπή παρακολουθεί το 24ωρο της Λυδίας, καθώς σχεδιάζει και προσπαθεί να εκτελέσει τις αποστολές που της έχουν αναθέσει οι τηλεθεατές μέσα από το site www.missionlydia.gr και καταγράφει όλα τα ευτράπελα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια. (Ασφαλείς προβλέψεις λένε πως τα ευτράπελα θα είναι πολλά.) Φυσικά, σύμμαχοί της σε αυτό είναι και οι νικητές των What’s Up διαγωνισμών που αναλαμβάνουν κάποιες από τις πιο επικίνδυνες αποστολές, αφού στον κόσμο του What’s Up Όλα Είναι Δυνατά. Η εκπομπή Mission Lydia: Όλα Είναι Δυνατά συνεχίζεται online ακόμα και όταν τελειώσει ο τηλεοπτικός χρόνος μέσα από το site της εκπομπής www.missionlydia.gr (ψηφοφορίες για την επόμενη αποστολή, blog posts από την ίδια τη Λυδία και άμεση επικοινωνία με τους τηλεθεατές, αποκλειστικό extra υλικό από τα γυρίσματα κ.λπ.) και τα social networks. Φέτος τον Σεπτέμβριο, τα πάντα ανατρέπονται στο MTV με τη Λυδία να φέρνει τον κόσμο ανάποδα μέχρι να πετύχει τη βασική της αποστολή και σύμμαχο το WHAT’S UP. Από Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 20.00 και σε επανάληψη κάθε Τρίτη στις 20.30 στο MTV όλα μπορούν να συμβούν!