H Formula 1 στο Conn-x TV…

Ο μαγικός κόσμος της ταχύτητας, τα πιο γρήγορα μονοθέσια και οι κορυφαίοι πιλότοι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 έρχονται στις αθλητικές συχνότητες του Conn-x TV! Η ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΤΕ, εξασφάλισε για τα αθλητικά της κανάλια, την αποκλειστική και ζωντανή μετάδοση όλων των ελεύθερων και χρονομετρημένων δοκιμαστικών της Παρασκευής και του Σαββάτου και την ζωντανή μετάδοση των 19 αγώνων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 από τον Μάρτιο και το Γκραν Πρι της Αυστραλίας, έως το Γκραν Πρι της Βραζιλίας, στα τέλη Νοεμβρίου του 2011.
Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας σεζόν αρχίζει στις αθλητικές συχνότητες του Conn-x TV με τα ελεύθερα δοκιμαστικά την Παρασκευή 25 Μαρτίου, συνεχίζεται με τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Σάββατο 26 Μαρτίου και ολοκληρώνεται με την μετάδοση του αγώνα, την Κυριακή 27 Μαρτίου.


Στόχος των κορυφαίων, Michael Schumacher, Fernando Alonso, Lewis Hamilton, Jenson Button, να επιστρέψουν στην κατάκτηση του τίτλου στους πιλότους, διεκδικώντας το πρωτάθλημα από τον νεαρότερο σε ηλικία παγκόσμιο πρωταθλητή, Sebastian Vettel.

Και τα GP2, GP3 και Porsche Cup

Παράλληλα, τα αθλητικά κανάλια του Conn-x TV θα μεταδίδουν κάθε αγωνιστικό τριήμερο και τους αγώνες από τα GP2, GP3 και Porsche Cup, που συμπληρώνουν την αγωνιστική δράση. Από τα «φυτώρια» της Formula 1 ξεκίνησαν την καριέρα τους οι περισσότεροι από τους γνωστούς οδηγούς της F1.