Τρία εκρηκτικά φινάλε αγαπημένων σειρών τον Ιούλιο σε πρώτη προβολή, ενώ οι πρώτες προβολές συνεχίζονται, μόνο στο FOXlife!

Desperate Housewives 6: Τρίτη 13/7, 22:00

Brothers & Sisters 3: Τρίτη 20/7, 21:00

Eli Stone 2: Πέμπτη 29/7, 22:00


Την Τρίτη 13 Ιουλίου στις 22:00, σε αποκλειστική πρώτη μετάδοση, προβάλλεται το τελευταίο επεισόδιο του 6ου κύκλου των Desperate Housewives! Σε αυτό το συγκλονιστικό επεισόδιο οι αγαπημένες μας Susan Mayer-Delfino (Teri Hatcher), Lynette Scavo (Felicity Huffman), Bree Van de Kamp Hodge (Marcia Cross), Gabrielle Solis (Eva Longoria Parker), Katherine Mayfair (Dana Delany), Angie Bolen (Drea de Matteo) και Mary Alice Young (Brenda Strong), αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα και διλήμματα: Στο τελικό αυτό επεισόδιο οι ζωές όλων των κατοίκων της Wisteria Lane αλλάζουν ολοκληρωτικά: η σέξι νέα γειτόνισσα Angie Bolen κινδυνεύει, ενώ μια από τις νοικοκυρές θα διακινδυνεύσει και την δική της ασφάλεια για να την βοηθήσει, η μοίρα της Lynette και του αγέννητου παιδιού βρίσκονται στα χέρια της Eddie, και όλοι αναρωτιούνται αν η Bree πρόκειται επιτέλους να αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό. Όλα αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα και μυστικά των περίπλοκων αυτών γυναικών, θα αποκαλυφθούν στο πολυαναμενόμενο φινάλε του 6ου κύκλο!

Την Τρίτη 20 Ιουλίου στις 21:00 αποχαιρετάμε και την τηλεοπτική μας οικογένεια, τους Walkers, στο τελευταίο διπλό επεισόδιο του 3ου κύκλου της πολυβραβευμένης σειράς Brothers and Sisters. Ενώ στο προτελευταίο επεισόδιο η Kitty (Calista Flockhart) και ο Robert (Rob Lowe) αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο γάμο τους, εκείνη πρέπει να αποφασίσει ποιές είναι οι προτεραιότητες της. Το νέο μέλος της οικογένειας, ο Ryan, ανακαλύπτει στοιχεία σχετικά με το μυστηριώδη θάνατο της μητέρας του. Στο φινάλε της σειράς, σύσσωμοι οι Walker με αρχηγό όπως πάντα τη μαμά (Sally Field) ψάχνουν για τον Tommy (Balthazar Getty) σ’ένα χωριό του Μεξικού, και προς απογοήτευση τους διαπιστώνουν ότι αυτός δεν θέλει τη βοήθεια τους. Ο γάμος του Robert και της Kitty εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα και ο Justin δε γνωρίζει αν θα κάνει σχέδια για το μέλλον του με ή χωρίς την αρραβωνιαστικιά του Rebecca.

Και ακόμα, το FOXlife την Πέμπτη 29 Ιουλίου στις 22:00 προβάλει το τελευταίο επεισόδιο της συναρπαστικής σειράς Eli Stone 2. Ο δικηγόρος που μας έχει συνεπαίρνει με τις ανορθόδοξες μεθόδους του και τα οράματα που άλλαξαν την πορεία της ζωής του, καλείται να βοηθήσει μία ασθενή, η οποία υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς, και να προστατέψει ένα συνάδελφο του από αεροπορικό ατύχημα που βλέπει στο τελευταίο του όραμα, προτού μας αποχαιρετήσει για τελευταία φορά ο καταπληκτικός Eli Stone (Jonny Lee Miller). Για όσους δεν μπόρεσαν να απολαύσουν ολόκληρο τον συναρπαστικό 6ο (και πιο πρόσφατο) κύκλο του Grey’s Anatomy, από την Τρίτη 27 Ιουλίου θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν χορταστικά διπλά επεισόδια της πιο επιτυχημένης ιατρικής σειράς, κάθε Τετάρτη στις 21:00. H πρωταγωνίστρια του Private Practice, Dr. Addison Montgomery (Kate Walsh), και οι συνάδελφοι της στο ιδιωτικό ιατρείο της στο Los Angeles, μας κάνουν ξανά παρέα όλο το καλοκαίρι στον 3ο κύκλο της εξαιρετικής σειράς, από την Τρίτη 27 Ιουλίου στις 22:50 μόνο στο FOXlife.