Κυκλοφορούν τα «Δορυφορικά Νέα» Ιουλίου…

Η Digea έρχεται επιτέλους και στην Αττική στις 18 Ιουνίου, ενώ παράλληλα η Nova ανακοινώνει το μπουκέτο NovaHD. Ταυτόχρονα, περιμένουμε το φθινόπωρο και το δορυφορικό Connx, ενώ οι ταχύτητες του ΟΤΕ ήδη αυξάνονται. Μέσα σε όλα αυτά τα καλά νέα και λόγω του ότι η άμεση εξέλιξη είναι η Digea, συγκεντρώσαμε έναν μεγάλο αριθμό επίγειων ψηφιακών αποκωδικοποιητών, τόσο HD όσο και SD και σας τους παρουσιάζουμε με πλήρη στοιχεία, αλλά και με τιμές λιανικής, για να μπορέσετε να επιλέξετε πιο εύκολα, τον δέκτη που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Η προσφορά πλέον είναι μεγάλη, οι δέκτες είναι όλοι δοκιμασμένοι για σωστή λήψη Digea, συνεπώς δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα.

Ένα άλλο μεγάλο γεγονός βρίσκεται σε εξέλιξη και φυσικά μιλάμε για το Μουντιάλ, το οποίο θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σε High Definition από 3 μεγάλα ελεύθερα κανάλια, τα ARD Das Erste HD, ZDF HD και ITV 1 HD. Διαβάστε στην αναφορά μας, το πλήρες πρόγραμμα μεταδόσεων, ενώ σας έχουμε κι έναν μίνι οδηγό για το πως θα δείτε το ITV 1 HD σε δέκτη Dreambox, μιας και απαιτείται ένα σχετικό «κολπάκι», λόγω της ιδιαιτερότητας μετάδοσης του συγκεκριμένου καναλιού. Παραμένοντας στον αθλητικό τομέα, μην παραλείψετε το ρεπορτάζ για τη Σούπερ Λίγκα και το γεγονός ότι η απόφαση του ΣΚΑΪ να εγκαταλείψει το «πακέτο» της, το οποίο απέκτησε μόλις ένα χρόνο πριν, δίνει τη δυνατότητα στη Nova να γίνει (σχεδόν) κυρίαρχος στην κεντρική διαχείριση.

Από πλευράς λήψεων για αυτό το τεύχος, πραγματοποιήσαμε εκτεταμένες δοκιμές σε διαφορετικούς συνδυασμούς παράκεντρων λήψεων που εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες μικρών offset πιάτων διαμέτρου «90cm και 1.20cm» στην ελληνική επικράτεια. Οι πολύ ενδιαφέρουσες παράκεντρες λήψεις, έγιναν με τα slim feed LNB Multiconnect της Inverto.

Οι μανιώδεις χομπίστες της δορυφορικής, ανατρέξτε στο άρθρο για το Fausto, διότι σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις με τις δυνατότητες του συγκεκριμένου προγράμματος, ενώ σας παρουσιάζουμε και το Newnigma 2 v.3, το οποίο προσφέρει σταθερότητα και περισσότερες δυνατότητες στον αγαπημένο σας dreambox. Οι αρχάριοι που θέλετε να «ψαχτείτε», ανατρέξτε στο βοηθητικό άρθρο για τη λήψη των δορυφόρων Astra 19.2E, ενώ σας παραθέτουμε κι ένα πολύ ενδιαφέρουσα αναφορά στα είδη των επίγειων κεραιών, σχετικά με τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που έχει η κάθε σχεδίαση.

Ακόμη, σας περιμένουν δοκιμές αξιόλογων δεκτών, κεραιών, πεδιομέτρων, αλλά και τηλεοράσεων, όπως ο νέος Optibox Koala HD, o επίσης νέος Triax S-HD 100, η ναυαρχίδα των πεδιομέτρων της Promax, Explorer HD, οι επίγειες κεραίες της Telerek, ο μικρός επίγειος SD ψηφιακός Neco Box Samantha και τέλος η τηλεόραση Samsung UE55C7000 LED LCD TV για 3D εμπειρία.
Τέλος, θα βρείτε τις καλύτερες αθλητικές στήλες, τα πιο μάχιμα νέα για την αποκρυπτογράφηση, την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, τη μουσική, τις αναβαθμίσεις των δεκτών HD, τα νέα προϊόντα, τα δορυφορικά κανάλια και τις συχνότητες, απευθείας από τη database του www.lyngsat.com.
Μείνετε Συντονισμένοι
Περικλής Παντολέων - Διευθυντής Σύνταξης