Διαγωνιστική διαδικασία για την «Οριστική μετάβαση στην επίγεια ψηφιακή τηλεοπτική ευρυεκπομπή μέχρι το 2012»…

Διαγωνιστική διαδικασία για την «Οριστική μετάβαση στην επίγεια ψηφιακή τηλεοπτική ευρυεκπομπή μέχρι το 2012»…
Ξεκίνησε η Διεθνή διαγωνιστική διαδικασία από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σχετικά με την επιλογή αναδόχου για την προετοιμασία και νομική υποστήριξη του έργου «Οριστική μετάβαση στην επίγεια ψηφιακή τηλεοπτική ευρυεκπομπή μέχρι το 2012»

Συνοπτικά ο ανάδοχος που θα επιλεγεί (από την Ημεδαπή ή την αλλοδαπή):
1 …θα πρέπει να έχει μεγάλη εξειδίκευση, εμπειρία, τεχνογνωσία και τεκμηριωμένη γνώση των ημεδαπών και διεθνών νομικών θεμάτων σε ζητήματα τηλεπικοινωνιών, καθώς και τη διαθεσιμότητα του υπευθύνου του έργου, η οποία δεν είναι δυνατή στο πλαίσιο των υφισταμένων Υπηρεσιών του Υπουργείου.
Ειδικότερα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες του υποψηφίου αναδόχου θα περιλαμβάνουν:
- Τη νομική επεξεργασία, στο πλαίσιο του έργου «Οριστική μετάβαση στην επίγεια ψηφιακή τηλεοπτική ευρυεκπομπή μέχρι το 2012».
- Τη νομική εκπροσώπηση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και τη συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
- Την επίλυση νομικών ζητημάτων κατά την εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας.
- Τη μελέτη των νομοθετικών και κανονιστικών πλαισίων κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
- Την επεξεργασία και ανάλυση του εσωτερικού δικαίου περί ηλεκτρονικών επικοινωνιών σε σχέση με τις σχετικές οδηγίες της Ε.Ε.


2 …Τα παραδοτέα του αναδόχου προς το Υπουργείο θα είναι :
- Προσχέδιο και χρονοδιάγραμμα ενεργειών και υλοποίησης του έργου, το αργότερο σε δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.
- Σχέδιο Υλοποίησης Οριστικής Μετάβασης στην Επίγεια Ψηφιακή Τηλεοπτική Εκπομπή μέχρι το 2012, με την έναρξη του δεύτερου διμήνου της σύμβασης.
- Γραπτή ανάλυση του εσωτερικού δικαίου ηλεκτρονικών επικοινωνιών σε σχέση με τις σχετικές οδηγίες της Ε.Ε., με την έναρξη του τρίτου διμήνου της σύμβασης.
- Γενική αναφορά της νομοθεσίας των κυριοτέρων κρατών μελών της Ε.Ε. για τα θέματα του τηλεοπτικού τοπίου, με τη λήξη του τέταρτου διμήνου της σύμβασης.