H Barclays English Premier League αποκλειστικά στη Nova...

Η NetMed Hellas και η Premier League ανακοινώνουν σήμερα την ανανέωση της συμφωνίας των αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Premier League Αγγλίας στην Ελλάδα, για τις περιόδους 2010/11, 2011/12 και 2012/13.
Οι συνδρομητές της nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν αποκλειστικά μέχρι 380 αγώνες του Αγγλικού Πρωταθλήματος για κάθε μία από τις προαναφερθείσες περιόδους. Θυμίζουμε ότι τα κανάλια novasports έχουν ήδη τα δικαιώματα της Premier League και για την τρέχουσα περίοδο 2009 /2010.
Ο κ. Richard Scudamore, Chief Executive της Premier League, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας με τη nova και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να παρέχει εξαιρετική τηλεοπτική κάλυψη στην Premier League για τους πολλούς θαυμαστές της στη Ελλάδα».
Ο κ. Γιάννης Οικονόμου Δ/ντης καναλιών novasports πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα κανάλια novasports θα συνεχίσουν να προσφέρουν στους Έλληνες συνδρομητές την ευκαιρία να απολαύσουν το Αγγλικό Πρωτάθλημα, ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα στο κόσμο.»