Έρευνα του ΣΚΑΪ για τη συνδρομητική τηλεόραση...

Έρευνα του ΣΚΑΪ για τη συνδρομητική τηλεόραση: Για τις τιμές και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό...
Έρευνα τιμών και υπηρεσιών που προσφέρονται στις συνδρομητικές τηλεοράσεις σε όλη την Ευρώπη πραγματοποιεί ο ΣΚΑΪ. (Σχετικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ εδώ:) Συγκρίνονται πόσα και για ποια κανάλια πληρώνουν οι συνδρομητές, όπως επίσης η ποιότητα εικόνας και ήχου. Επίσης πώς διαμορφώνονται τα ολοκληρωμένα πακέτα και πώς τιμολογούνται τα επιμέρους καθώς και ποιες πρόσθετες υπηρεσίες προσφέρονται στους καταναλωτές, όπως σταθερή τηλεφωνία και ίντερνετ.
Από την έρευνα του ΣΚΑΪ προκύπτει ότι η δική μας συνδρομητική πλατφόρμα NOVA έχει από τα ακριβότερα ολοκληρωμένα πακέτα της αγοράς, ενώ η εικόνα και ο ήχος της έρχεται σε αναλογική μορφή. Το κόστος του ολοκληρωμένου πακέτου είναι 58 ευρώ και του αθλητικού πακέτου 50 ευρώ.
Τα αντίστοιχα πακέτα με τους αγώνες των πρωταθλημάτων τους, στη Γερμανία είναι 54 ευρώ, στο Ηνωμένο Βασίλειο 30, Ιταλία 49, Γαλλία 35, Σερβία 10 και Ρουμανία 7 ευρώ. Περιλαμβάνουν επίσης εικόνα υψηλής ανάλυσης και πολλαπλάσια κανάλια από το ελληνικό συνδρομητικό πάροχο.

http://www.skai.gr/