Αστέρια της μπάλας στο Conn-x tv sports...


Κακά, Ρονάλντο, Μέσι, Βίγια, Ιμπραΐμοβιτς, Κασίγιας, Ριμπερί, Πάτο, Ινιέστα και δεκάδες άλλα μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου έρχονται από αυτό το καλοκαίρι στις μικρές μας οθόνες μέσω του Conn-x tv sports, του αθλητικού συνδρομητικού καναλιού του ΟΤΕ.
Με αιχμή του δόρατος την «Primera Division», το Conn-x tv sports υπόσχεται να προσφέρει μία νέα εντυπωσιακή αθλητική σεζόν, καθώς στο πρόγραμμά του περιλαμβάνονται εκτός του ισπανικού πρωταθλήματος και τα πρωταθλήματα Γερμανίας (Α' και Β' κατηγορία), Ιταλίας (το κανάλι εξασφάλισε τους εντός έδρας αγώνες εννέα ομάδων: Νάπολι, Σαμπντόρια, Πάρμα, Ουντινέζε, Παλέρμο, Αταλάντα, Σιένα, Κιέβο, Λιβόρνο), Αυστρίας, καθώς και τα κύπελλα Ιταλίας, Βραζιλίας, Γαλλίας, Πορτογαλίας. Η αρχή θα γίνει στις 7 Αυγούστου, με την έναρξη της Μπουντεσλίγκα (δηλαδή του γερμανικού πρωταθλήματος).

Εκτός των εθνικών πρωταθλημάτων όμως, το κανάλι εξασφάλισε και ορισμένα από τα πιο σημαντικά φιλικά τουρνουά του καλοκαιριού, όπως: Emirates Cup, Audi Cup, World Challenge tournament, Τ-Home Cup, με τη συμμετοχή των πιο μεγάλων συλλόγων του πλανήτη: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν, Μπόκα Τζούνιορς, Τσέλσι, Αρσεναλ, Ιντερ, Μίλαν, Σάλκε, Κλαμπ Αμέρικα κ.ά.

«Το αθλητικό κανάλι του ΟΤΕ, έχοντας ήδη αποκτήσει τα δικαιώματα της Bundesliga και της Zweiteliga, της Α' και Β' κατηγορίας της Γερμανίας, έως το 2012, προσθέτει τώρα στο πρόγραμμά του το πιο ελκυστικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, αυτό της Ισπανίας, επίσης έως το 2012 και ετοιμάζεται να παρουσιάσει, από τη νέα σεζόν, ένα εξαιρετικό αθλητικό τηλεοπτικό προϊόν. Αποτελεί δέσμευσή μας, ότι το περιεχόμενο του Conn-x tv sports θα διευρύνεται διαρκώς και οι ευχάριστες εκπλήξεις θα συνεχιστούν», δήλωσε μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρουσίασης του προγράμματος, ο γενικός διευθυντής Οικιακών Πελατών του ΟΤΕ, Πάνος Σαραντόπουλος.