Skai.gr: Ανανέωση με αμφίδρομες υπηρεσίες…


Μετά από τρία χρόνια ιντερνετικής παρουσίας (Δεκέμβριος 2006 - Απρίλιος 2009), το Skai.gr αλλάζει πρόσωπο, εκσυγχρονίζεται και είναι έτοιμο να παρουσιάσει μία ολοκαίνουρια διαδικτυακή πύλη. Αξιοποιώντας την πλέον σύγχρονη και προηγμένη τεχνολογία (μία πρώτη γεύση πήραν όσοι χρήστες παρακολούθησαν μέσω του Skai.gr τους αγώνες MOTO GP & SBK), το Skai.gr αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο το ειδησεογραφικό του περιεχόμενο και εκσυγχρονίζει τις διαδραστικές του υπηρεσίες, όπως live ραδιόφωνο 24 ώρες το 24ώρο και live TV μέσα από το ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα περιβάλλον του media player, ενώ πολύ σύντομα έρχονται οι υπηρεσίες podcast, Fora και πολλές άλλες social media εφαρμογές.

Η νέα διαδικτυακή πύλη του ΣΚΑΪ διαμορφώνεται ως εξής:

ΣΚΑΪ.gr. H κεντρική σελίδα του ΣΚΑΪ. Οι βασικές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, καιρός, κίνηση στους δρόμους, τι παίζει τώρα, επιλογές και προτάσεις από το ραδιόφωνο και την Τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

ΣΚΑΪ Νέα. Το ειδησεογραφικό site με συνεχή ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο. Απόψεις, φάκελοι, άρθρα με audio και video on demand, αλλά και υπηρεσίες φιλικές προς το χρήστη (μοιραστείτε το άρθρο, προωθείστε το σε φίλο, ανεβάστε το σε social media κα).

ΣΚΑΪ Τηλεόραση. Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τηλεόρασης, προτάσεις εκπομπών, συμμετοχή χρηστών με σχόλια.

ΣΚΑΪ 100,3. Το πρόγραμμα του ραδιοφώνου, επιλογές, ψηφοφορίες, άμεση επαφή με τον παραγωγό, συμμετοχή, παρεμβατικότητα.

ΣΚΑΪ Media Player. Ένα πρωτοποριακό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα περιβάλλον. Live ραδιόφωνο, Τηλεόραση, εκτενές και εύχρηστο αρχείο ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών.

ΣΚΑΪ.shop. Το διαδικτυακό κατάστημα του ΣΚΑΪ. Online αγορές γρήγορα και με ασφάλεια. Σύντομα κοντά σας...

Τα καλύτερα έρχονται στο Skai.gr! Περιμένουμε τις εντυπώσεις, τις απορίες, αλλά και τις προτάσεις σας στο beta@skai.gr.

Η νέα ηλεκτρονική διεύθυνση είναι http://beta.skai.gr/

Blog- Σχόλιο: Τέλος να αναφέρουμε ότι υπάρχουν οι δοκιμαστικές εκπομπές σε υψηλή ανάλυση στο δικτυακό τόπο: http://www.skai.gr/hd/hd.html, όπου είδαμε για πρώτη φορά το λογότυπο του επερχόμενου καναλιού υψηλής ευκρίνειας ΣΚΑΪ HD…