Τα ανανεωμένα "Δορυφορικά Νέα" κυκλοφορούν στην ζώνη Clarke!.


ΜΕΙΝΕΤΕ (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ) ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ!
Αγαπητοί μας αναγνώστες,
Πρώτα απ’ όλα θα θέλαμε να σας ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη, για τη μικρή καθυστέρηση στην κυκλοφορία του τεύχους Οκτωβρίου 2008 των ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, το οποίο εκτάκτως κυκλοφορεί την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Η μικρή καθυστέρηση οφείλεται σε λόγους ανώτερους της θέλησής μας, τους οποίους και θα σας εξηγήσουμε σε επόμενο τεύχος μας. Στο τεύχος Οκτωβρίου των ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, θα βρείτε όπως πάντα την πλούσια θεματολογία, αυτήν για την οποία μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας, χρόνια τώρα και μας έχετε φέρει επάξια στην πρώτη θέση των προτιμήσεών σας.
Τα ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΝΕΑ, με υπευθυνότητα στην ολοκληρωμένη, μεστή και πάντα αξιόπιστη ενημέρωσή σας, σχετικά με όλα τα θέματα που αναφέρονται στο χώρο της δορυφορικής τηλεόρασης, με ανανεωμένο, έμπειρο και απόλυτα εξειδικευμένο συντακτικό δυναμικό, συνεχίζουν απρόσκοπτα την καταξιωμένη πορεία τους.
Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι το επόμενο τεύχος μηνός Νοεμβρίου των ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΝΕΩΝ θα κυκλοφορήσει κανονικά, την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου. Μείνετε σε τροχιά!
"Δελτίο Τύπου Δορυφορικά Νέα"