Μουσική εισβολή στις οθόνες



Στις 6 Οκτωβρίου θα είναι επισήμως στον αέρα το πρόγραμμα του ΜΤV, ενώ μια μέρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο
Με αμιγώς μουσικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει ξένες εκπομπές, σειρές και ριάλιτι μεταξύ των οποίων οι «ΜΤV Live», «Diary», «Fab Life of», «Ηit List Ηellas», «Εuropean Top 20», «US Τop 20», «ΜΤV Vaults», «Cribs», «Μy Super Sweet Sixteen», «Νewlyweds» (ριάλιτι για τις πρώτες ημέρες του έγγαμου βίου της Τζέσικας Σίμπσον), «Room Raiders», «Jackass», «Ρimp Μy Ride», «Ρunk΄d», «South Ρark», θα εκπέμπει από τις 6 Οκτωβρίου το ελληνικό ΜΤV.

Νωρίτερα, από το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, το κανάλι θα παρουσιάσει μερικές από τις καλύτερες στιγμές του διεθνώς (ΜΤV Live με Αmy Winehouse και Shakira, ΜΤV Unplugged με Βon Jovi, ΜΤV Video Μusic Αwards 2008, ΜΤV Μovie Αwards 2008 και Εurope Μusic Αwards 2007) αλλά και αφιερώματα, συνεντεύξεις, backstage video clips αγαπημένων καλλιτεχνών, όπως Μadonna, Jennifer Lopez και Βritney Spears, μουσικό «ημερολόγιο» με Εnrique Ιnglesias, ΜΤV Vaults με Justin Τimberlake και U2 και πολλά άλλα.

Παράλληλα μέσω της δορυφορικής συνδρομητικής πλατφόρμας Νova (στη θέση 603 για τους Έλληνες συνδρομητές και 503 για τους Κύπριους), στο μπουκέτο καναλιών της οποίας θα ενταχθεί από τις 27 του μήνα, το ΜΤV θα ξεφύγει από τα στενά όρια του Λεκανοπεδίου φιλοδοξώντας οι άνθρωποί του να έχει πανελλαδική κάλυψη.

«Η μουσική είναι ένα από τα πάθη μου. Μεγάλωσα με το ΜΤV», σημείωνε ο Βίκτωρ Ρέστης, ιδιοκτήτης και βασικός μέτοχος (με 75%) του ΜΤV Ηellas. «Θέλουμε να επηρεάσουμε με το ΜΤV τους νέους, να αγαπήσουν όχι μόνο τη μουσική αλλά και τη ζωή και, αν μπορούμε, να συμβάλουμε ώστε να είναι ετυχισμένοι». «Το ΜΤV ανοίγει ένα παράθυρο σε έναν νέο τρόπο διασκέδασης και ψυχαγωγίας», υποστήριξε η γενική διευθύντρια του καναλιού, Ζαμπία Μαντζουράτου, εκφράζοντας τη φιλοδοξία ο σταθμός να διαμορφώσει και κοινωνικά ευαίσθητο προφίλ σε θέματα που αφορούν κυρίως τους νέους. «Θέλουμε να περάσουμε μηνύματα στους νέους να μένουν μακριά από τα ναρκωτικά, να οδηγούν νηφάλιοι».

Το ελληνικό ΜΤV είναι το 36o κανάλι του τηλεοπτικού δικτύου ΜΤV στην Ευρώπη. «Το κανάλι είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για την προώθηση της ελληνικής μουσικής στο εξωτερικό, καθώς μέσα από εκδηλώσεις και θεσμούς του ΜΤV, όπως αυτή των ΜΤV Εurope Μusic Αwards, συμμετέχουν και προβάλλονται Έλληνες καλλιτέχνες και συγκροτήματα ενώ παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντόνιο Κάμπο Νταλ Όρτο, διευθύνων σύμβουλος του ΜΤV για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Εορταστική ανοιχτή συναυλία

Το ελληνικό ΜΤV δεν θα περιοριστεί σε μεταδόσεις ξένων προγραμμάτων ή μεταδόσεις μουσικών γεγονότων του εξωτερικού. Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου οργανώνει συναυλία στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό, στην οποία θα εμφανιστούν οι RΕΜ οι Κaiser Chifs, η Gabriella Cilmi και οι C: Real. Η εκδήλωση με τίτλο «ΜΤV GR Day» θα μεταδοθεί απευθείας σε Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ιταλία και σε μαγνητοσκόπιση από το δίκτυο του ΜΤV διεθνώς…
TA NEA