HELLASNEΤ: Όλη η Ελλάδα ένα κανάλι!

BeeChannel: Νέα είσοδος στο δίκτυο της HELLASNET για τη Κεντρική Μακεδονία και μετονομασία σε Atlas TV...
Ο Δεκέμβριος φέρνει την επίσημη έναρξη του τηλεοπτικού δικτύου HELLASNET, που δίνει φωνή σε όλη την Ελλάδα μέσα από 11 περιφερειακά κανάλια και κάλυψη ψηφιακού σήματος μέσω της Digea στις αντίστοιχες περιφερειακές ζώνες της χώρας... Πιο συγκεκριμένα το νέο δίκτυο ευελπιστεί να ανανεώσει το τηλεοπτικό τοπίο της χώρας, που θα συνδυάζει ενημέρωση με ψυχαγωγία μέσα από τα 11 περιφερειακά κανάλια του δικτύου HELLASNET: "Attica TV (Αττική), Atlas TV (Θεσσαλονίκη - Κεντρική Μακεδονία), Alfa Τηλεόραση (Ανατολική Μακεδονία και Θράκη), Corfu Channel (Δυτική Ελλάδα), Δίκτυο 1 Καστοριάς (Δυτική Μακεδονία), ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας (Στερεά Ελλάδα), Irida TV (Δωδεκάνησα), PLP Αχαΐας (Πελοπόννησος), Sitia TV Λασιθίου (Κρήτη), TRT Μαγνησίας (Θεσσαλία) και TVM Λέσβου (Βόρειο Αιγαίο)"...

.
HELLASNET: Όλη η Ελλάδα ένα κανάλι! 
Για πρώτη φορά έντεκα περιφερειακοί σταθμοί, από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας ενώνονται, για να δημιουργήσουν το πιο δυνατό ενημερωτικό και ψυχαγωγικό δίκτυο. Πρόκειται για μια τηλεοπτική πρόταση δοκιμασμένη και εξαιρετικά επιτυχημένη σε χώρες. όπως η Γαλλία και οι ΗΠΑ. Ένα τηλεοπτικό σχήμα που ενώνει το κέντρο με την Περιφέρεια, διατηρώντας αναλλοίωτα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε τόπου. Η πρόταση της HELLASNET φιλοδοξεί να αλλάξει την αντίληψη μας για την τηλεόραση, αναδεικνύοντας τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς απ΄ όλες τις γωνίες της Ελλάδας σε πρωταγωνιστές. Έτσι το «τηλεοπτικό σπίτι» του κάθε πολίτη, θα είναι διαρκώς συνδεδεμένο με κάθε γωνία της Ελλάδας και ταυτόχρονα με ολόκληρο τον κόσμο. Με αυτό τον τρόπο η HELLASNET θα αποτελέσει ένα πρωτότυπο και μοναδικό δίαυλο ενημέρωσης και επικοινωνίας.


Το πρόγραμμα του νέου τηλεοπτικού δικτύου θα παρουσιαστεί επίσημα στις 2 Δεκεμβρίου, σε ειδική εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης.
hellasnet.tv



BeeChannel: Νέα είσοδος στο δίκτυο της HELLASNET για τη Κεντρική Μακεδονία και μετονομασία σε Atlas TV...
Οι ραγδαίες εξελίξεις στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και ο νόμος που προσφάτως ψηφίστηκε για τις τηλεοπτικές άδειες οδηγεί το BeeChannel σε αλλαγές και ένταξη στο πανελλαδικό δίκτυο HELLASNET, ενώ παράλληλα μετονομάζεται σε ATLAS με εγκαταστάσεις και στούντιο και στη Θεσσαλονίκη. Από την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου το σήμα του σταθμού θα εκπέμπει στον αέρα με το νέο όνομα, νέο πρόγραμμα και αναδιαμορφωμένη δομή. Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με νέες ελληνικές και ξένες εκπομπές, ψυχαγωγικά μαγκαζίνο, ταινίες ελληνικού και ξένου κινηματογράφου και πλούσιο ενημερωτικό περιεχόμενο. Το δελτίο ειδήσεων με ενημέρωση και ρεπορτάζ από την Κεντρική Μακεδονία θα προβάλλεται καθημερινά στις 20.30.
Πρόκειται για μια νέα συνεργασία που εντάσσεται στην εξέλιξη της τηλεόρασης στην περιφέρεια με στόχο την παροχή αναβαθμισμένων τηλεοπτικών υπηρεσιών. Σταθερή παραμένει η υπόσχεση της ομάδας του τηλεοπτικού σταθμού να συνεχίσει να είναι κοντά στους θεατές του, με συνέπεια και σεβασμό, όπως τα τελευταία 23 χρόνια.
beechannel.gr