MTV και Nickelodeon: Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών Φεβρουάριου 2015...

MTV και Nickelodeon Highlights Φεβρουαρίου 2015...
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Φεβρουάριο του 2015, στις ελληνικές εκδόσεις ψυχαγωγικών καναλιών "MTV και Nickelodeon"...
Nicolas A.

...
MTV και Nickelodeon Highlights Φεβρουαρίου 2015
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Φεβρουάριο του 2015 στις ελληνικές εκδόσεις ψυχαγωγικών καναλιών "MTV Greece και Nickelodeon", μέσω των δορυφορικών συνδρομητικών πλατφορμών "Nova (σε Standard Definition ) και OTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (η περιφερειακή έκδοση Θεσσαλονίκης "nickelodeon+", πρόσφατα απέκτησε και υπηρεσίες ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος μέσω της Digea)...
Nicolas A.




MTV Highlights Φεβρουαρίου 2015...
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Φεβρουαρίου έρχονται μέσω του Ελληνικού MTV...

EX ON THE BEACH SEASON 2
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 04 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:10 – ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 23:10
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 23:10 & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ 01:00

Στην 1η σεζόν μια ομάδα αγοριών και κοριτσιών, πίστεψαν ότι θα κάνουν το ταξίδι των ονείρων τους για να βρουν τον έρωτα της ζωής τους, αλλά πόσο λάθος έκαναν! Ο επίγειος παράδεισο γρήγορα μετατράπηκε σε μία “παραδεισένια” φυλακή και όλοι τους βρέθηκαν παγιδευμένοι σε ένα νησί μαζί με τους δυσαρεστημένους πρώην τους. Ένας ένας εμφανίζονταν από το πουθενά οι πρώην των εξαπατημένων αγοριών και κοριτσιών και όλοι αναρωτιόντουσαν ποιος θα είναι ο επόμενος. Η 2η σεζόν του Ex On The Beach αναμένεται ακόμη πιο δραματική. Όλοι είναι έτοιμοι για εκδίκηση και είτε θα προσπαθήσουν να κερδίσουν πίσω τους πρώην τους είτε απλά εμφανίστηκαν για να δημιουργήσουν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα.

RIDICULOUSNESS SEASON 6
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 03 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:30 – ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 23:30
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 23:10


Mε οικοδεσπότη τον  Rob Dyrdek, το show «Ridiculousness» παίρνει τα πιο αστεία, ερασιτεχνικά βίντεο από το διαδίκτυο και τα παρουσιάζει σε ένα ξεκαρδιστικό τηλεοπτικό επεισόδιο. Με την καθοδήγηση του  Dyrdek, το βασικό περιεχόμενο του «Ridiculousness» είναι τα βίντεο που πλαισιώνονται από το μοναδικό στυλ, ρυθμό και την ακατάπαυστη ενέργεια του Rob. Ο Rob επεμβαίνει στα πιο καυτά αποσπάσματα, γελώντας και σχολιάζοντας  μαζί με τους συμπαρουσιαστές της εκπομπής, Sterling "Steelo" Brim και Chanel West Coast. Το show που είναι γυρισμένο σε στούντιο με ζωντανό κοινό και διαφορετικούς κάθε φορά διάσημους καλεσμένους όπως ο Johnny Knoxville ("Jackass", "Wildboyz"), ο Travis Pastrana ("Nitro Circus") και  ο Christopher "Big Black" Boykin ("Rob & Big") φέρνει τα καλύτερα του Διαδικτύου στο MTV 


Faking IT Season 2
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 09 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στισ 23:10 ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 23:10 (διπλά επεισόδια) ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ πεμπτη ΣΤΙΣ 23:10 + κυριακη στισ 24:00

Στη 2η σεζόν, όλοι βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα δίλημμα που τους αναγκάζει είτε να πουν την αλήθεια είτε να κρατήσουν ένα μυστικό. Οι καλύτερες φίλες, η Amy και η Karma προσπαθούν να επαναπροσδιορίσουν την σχέση τους μετά την αποκάλυψη της Amy για τα πραγματικά αισθήματά της για την Karma. Οι ερωτήσεις βρίσκουν απαντήσεις - θα ανακαλύψει η Karma για την σχέση του Liam με την Amy; Τι θα συμβεί στο «Karmy;» Θα είναι ξανά μαζί ο Liam με την Karma; Τι χρειάζεται η Lauren τα χάπια; Μπορεί ο Shane να είναι σε μία σχέση χωρίς σεξ;







SNACK-OFF (CYCLE C)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:30 – ΚΑΘΕ Τρίτη ΣΤΙΣ 22:30
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ Τρίτη στις 22:00, Παρασκευή στις 20:00 + Κυριακή στις 15:00 + στις 20:00
    
Από το μυαλό του Rob Dyrdek έρχεται ένας διαγωνισμός μαγειρικής διαφορετικός από οποιονδήποτε άλλο! Στο "Snack-Off", μια ομάδα από ερασιτέχνες σεφ διαγωνίζονται σε μια σειρά από προκλήσεις, έχοντας πάντα υπόψη ότι πρόκειται για snacks. Παρουσιαστής είναι ο Eddie Huang, με τις μαγειρικές του ικανότητες και την τεχνογνωσία του στα snacks, βοηθάει και καθοδηγεί τους διαγωνιζόμενους μέσα από αυτές τις μοναδικές προκλήσεις. Μετά αναλαμβάνουν δράση οι τρεις κριτές, που πρέπει να αποφασίσουν για την τύχη του κάθε ερασιτέχνη σεφ. Η ομάδα των κριτών αποτελείται από το supermodel και φανατική του φαγητού Chrissy Tiegen, τον master chef Jason Quinn, και τον κωμικό Yassir Lester. Οι διαγωνιζόμενοι συναγωνίζονται για το χρηματικό έπαθλο, τη δημοσιεύσει της συνταγής τους στο Snack-Off βιβλίο μαγειρικής, και το πολυπόθητο χρυσό κολιέ spork!





Nickelodeon Highlights Φεβρουαρίου 2015... 
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Φεβρουαρίου έρχονται μέσω του Ελληνικού Nickelodeon...

THE THUNDERMANS – SEASON 2
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΕΜΝΠΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:30
 
Η Phoebe και ο Max Thunderman είναι δύο 14χρονα δίδυμα που μοιράζονται το σπίτι, το σχολείο, τα γενέθλια και μια σειρά από υπερδυνάμεις που απέκτησαν από τους υπερδύναμους  γονείς τους. Ωστόσο, η Phoebe έγινε μία καλή super ηρωίδα, ενώ Max ακριβώς το αντίθετο! Αυτή η αντιπαλότητα των δύο αυτών υπερ-αδερφών, σε συνδυασμό με τα τυπικά – κλασικά εφηβικά προβλήματα στο  σχολείο και μέσα στην οικογένεια, τους οδηγεί σε μια σειρά από ξεκαρδιστικές καταστάσεις.





RABBIDS INVASION SEason 2
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 Φεβρουαρίου ΣΤΙΣ 16:45
ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 16:45


Τα Rabbids προσγειώνονται στη Γη και τα πάντα τους προκαλούν έκπληξη αλλά και μέσα για την … διασκέδασή τους. Ωστόσο, αυτά τα άφθαρτα και ανεξέλεγκτες πλάσματα δεν δείχνουν κανένα σεβασμό στους κανόνες που διέπουν την γήινη κοινωνία. Γι 'αυτά, δεν υπάρχει κανένας νόμος και κανένα πρωτόκολλο. Σπάνε όλους τους κανόνες και δημιουργούν ένα άνευ προηγούμενου,  χάος,  στην αδιάκοπη προσπάθειά τους να βρουν τρόπους για να διασκεδάσουν.

Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ (DORA AND FRIENDS)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 09:45
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗΣΤΙΣ 09:45
 
Μαζί, όλοι για έναν! Ετοιμαστείτε για μεγάλες περιπέτειες με την Ντόρα και τους φίλους της. Η Ντόρα μεγαλώνει! Έχει μετακομίσει σε μια όμορφη πόλη κοντά στη θάλασσα που ονομάζεται Playa Verde, πάει σε καινούργιο σχολείο και είναι πιο πολυάσχολη από ποτέ. Βρήκε επίσης και νέους φίλους, με ένα κοινό, το πάθος τους για μάθηση και εξερεύνηση.

Αλλά αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη πόλη. Στα δρομάκια, στο πάρκο, ακόμη και κάτω από το σχολείο, υπάρχουν πύλες σε κόσμους μαγικούς γεμάτους εκπλήξεις, εμπόδια και κακούς που περιμένουν να δοκιμάσουν τις αντοχές των φίλων μας. Οπλισμένοι με ένα αρχαίο μαγικό βραχιόλι, έναν αξιόπιστο χάρτης και τη δύναμη που προέρχεται από το να συνεργάζεσαι με τους έξυπνους, διασκεδαστικούς και αγαπημένους σου φίλους. Η Ντόρα προσκαλεί τα παιδιά να την ακολουθήσουν και μαζί να λύσουν προβλήματα, μιλώντας κάποιες φορές και ισπανικά.

Με τη Ντόρα και τους φίλους της, το να κάνεις τη διαφορά είναι πάντα μια περιπέτεια!

KUNG FU PANDA SEASON 3 ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:20 – ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 13:20
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 13:20 & 18:10 & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 18:10
   
Η σειρά Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness μας αφηγείται τις ασταμάτητες περιπέτειες του πάντα, Πο καθώς εκπαιδεύεται, προστατεύει, μάχεται, διδάσκει, μαθαίνει, σκοντάφτει, μιλάει υπερβολικά και κυκλοφορεί σαν το νεώτερο ήρωα στην Κοιλάδα της Ειρήνης. Τώρα που ο Πο μένει στο στρατόπεδο μαζί με τους Furious Five έχει να αναλάβει τις πολλές νέες αρμοδιότητες, τις νέες αντιπαλότητες και πολλά από τα παλιά στη συνεχή εκπαίδευση και περιπέτειες του Dragon Warrior.Και μερικά σοβαρά boo-tay.Ναι, αυτά βγαίνουν αυθόρμητα. Να γίνεις ο Dragon Warrior δεν είναι απλά ένας προορισμός, είναι ένα ταξίδι. Δυστυχώς για τον Πο, το μεγαλύτερο μέρος του ταξιδίου είναι ανηφορικό!



ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ (TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES) SEASON 3
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:45 – ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 13:45
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 13:45 & 17:45 & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:45
 

Αφού έφυγαν από τη Νέα Υόρκη, καταφέρνοντας να γλιτώσουν από τα χέρια του Σρέντερ και του Κρανγκ, η συμμορία βρίσκει καταφύγιο στην οικογενειακή αγροικία της Έιπριλ, βόρεια της πολιτείας Νορθάμπτον, ώστε να ανακτήσει τις δυνάμεις της και να βρει τον τρόπο να σταματήσει τον Κρανγκ. Τα Χελωνονιντζάκια, πρέπει επίσης να αντιμετωπίσουν το γεγονός ότι δεν έχουν δίπλα τους τον Σπλίντερ, αλλά και το ότι ο Λεονάρντο μπορεί να να μην επανέλθει πλήρως.

LALALOOPSY SEASON 2
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10:35
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 10:35
 

Οι Lalaloopsy έρχονται από έναν φανταστικό κόσμο, προσφέροντας διασκεδαστικές περιπέτειες γεμάτες εκπλήξεις. Παρόλο που η κάθε Lalaloopsy έχει διαφορετικά ταλέντα και απόψεις, είναι αυτές οι διαφορές που κάνουν τον κόσμο τους ένα τόσο συναρπαστικό μέρος, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν!
Μπες κι εσύ στη φανταστική, παιχνιδιάρικη Χώρα των Lalaloopsy και ζήσε απίθανες περιπέτειες με τις αγαπημένες σου κούκλες Lalaloopsy!